ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σε μία προσπάθεια μας να βγάλουμε άκρη με την ατελείωτη φημολογία αλλά και με τις διαρροές που προσπαθούν να παραπλανήσουν όλο τον κόσμο αποφασίσαμε εκτός από τις πηγές του Survivor και του ΣΚΑΙ που μπορεί να μας παραπλανούν, να ψάξουμε και συγγενικά πρόσωπα τη Ειρήνης Παπαδοπούλου…

Τι να κάνουμε; Πασχαλιάτικα τα δίνουμε όλα για το ρεπορτάζ προκειμένου να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του Youweekly.gr καλύτερα από όλους. Την μητέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν μπορέσαμε να την βρούμε και γι’αυτό βρήκαμε στα social media των αδερφό της Στάθη, ο οποίος ο άνθρωπος θα ήθελε να μας κάνει σοφότερους από ότι καταλαβαινόμαστε, αλλά και ο ίδιος έχει δεσμεύσεις για να μην αποκαλύπτει πράγματα και κάνει κακό στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει η αδερφή του.
Πριν σας βάλουμε να διαβάσετε τον διάλογο που είχαμε μαζί του, αυτό που βγαίνει ως είδηση και μας το ξεκαθάρισε και το συγκεκριμένο παιδί είναι ότι…… δεν έχει ενημερώσει κανένας από το Survivor ή τον ΣΚΑΙ ότι η αδερφή του έχει αποχωρήσει, η ίδια η Ειρήνη δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της και ο ίδιος ο Στάθης στις απαντήσεις του φαίνεται να μην γνωρίζει πολλά πράγματα.

Συμπέρασμα: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αν είχε βγει θα είχε επικοινωνήσει με τους συγγενείς της. Από τον διάλογο που θα δείτε, δεν φαίνεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τώρα αν και ο αδερφός της Ειρήνης μας κοροϊδεύει και ταυτόχρονα κοροϊδεύει και τους χιλιάδες θαυμαστές της αδερφής του, αυτό τι να σας πούμε; Δεν μπορούμε να το ελέγχουμε. Δείτε παρακάτω όσα μας είπε:
Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top