ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μέσα από το Happy Day βγήκε η είδηση ολίγον τι αρβύλα ότι είχε γυριστεί ήδη το επεισόδιο με την αποχώρηση του παίκτη στο Survivor και ότι αυτός ο παίκτης ήταν ο Τσάνγκ!

Στη συνέχεια, υποστήριξαν ότι αυτό το επεισόδιο μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και γυρίστηκε νέο επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές όπως τους είδαμε εμείς στην οθόνη μας την περασμένη Πέμπτη! Είχε μεσολαβήσει το τροχαίο, εκεί στηρίχτηκε η όλη ιστορία.

Σήμερα το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη αφού μας μίλησε αποκλειστικά η ίδια η αδερφή του Τσανγκ για το περιστατικό!
Η Μαρία Τσανγκ είπε: «Αυτά που γράφονται ότι…ο αδερφός μου αποχώρησε από το παιχνίδι και ότι ξαναγυρίστηκε το επεισόδιο είναι μύθος και φαντασία. Δεν γυρίστηκε κανένα επεισόδιο, δεν ξέρει κανένας τους από τα παιδιά στο Survivor ποιον ψήφισε ο κόσμος και ποιον όχι! Σας το λέω αυτό με βεβαιότητα γιατί μίλησα με τον αδερφό μου κι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα μου το έλεγε! Επίσης αν είχε βγει από το παιχνίδι κι αφού θα είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον δυο μέρες που είχε γυριστεί το επεισόδιο, ο Τσανγκ θα μας έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο και θα μας έλεγε ότι αποχώρησε, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα παιδιά που βγαίνουν από το παιχνίδι! Κάτι τέτοιοι δεν συνέβη ποτέ!»

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top