ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου...

Η τραγουδίστρια, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, έδωσε την πρώτη συνέντευξή της λίγες ώρες αφότου έφυγε από την παραλία των «Διασήμων», στην οποία, όμως, δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα, καθώς δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για το υλικό που είχε προβληθεί τους δυο μήνες που παρέμεινε στο παιχνίδι.

«Είμαι πολύ καλά. Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό, διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από όλα τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου», είχε αρκεστεί να πει, μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά, ωστόσο, μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Survivor Panorama» του ΣΚΑΙ, με την Ελεονώρα Μελέτη, και είναι αποφασισμένη να κλείσει μια για πάντα όλα τα ανοιχτά θέματα!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα μιλήσει για τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη συμπεριφορά του απέναντί της, για την «κλίκα» των «Διασήμων», για το τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, για τις κλοπές και πολλά πολλά ακόμη που θα σοκάρουν και θα ανατρέψουν τις έως τώρα ισορροπίες στο reality επιβίωσης...
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top