ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Δικαίωση για την άσχημη, όπως υποστήριξε, στάση που κράτησαν προς την ίδια ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος όταν ήταν στο Survivor ένιωσε η Μαριάννα Καλλέργη, με τα λόγια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.
Η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία ήταν στην ομάδα των «Διασήμων» μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ξέσπασε λέγοντας πως όταν ήταν άρρωστη ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος της φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο. Μάλιστα, υπερασπίστηκε για ακόμα μία φορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
«Η Ειρήνη με δικαίωσε. Τον Στέλιο τον ψήφισε γιατί βλέπει την κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα, έχει αντιληφθεί ότι την κοροϊδεύει. Είναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύει ένας άντρας μια γυναίκα, είναι πολύ κακό» είπε η Μαριάννα Καλλέργη.
«Γενικότερα βλέπει ότι καταπατούνται τα δικαιώματα του καθενός εκεί πέρα, είναι σημαντικό να σέβεσαι. Να έχεις αξιοπρέπεια, πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους. Ο κόσμος είδε κι έκρινε. Όταν ήμουν άρρωστη ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος μου είχαν φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο» ανέφερε κλείνοντας.

Πηγή: newsbomb.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top