ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η αγωνία στο Survivor κορυφώνεται και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Πλέον το παιχνίδι απέκτησε το δικό του τραγούδι που ανέβηκε στο facebook...


Πανικό σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει το Survivor και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Chi Productions, την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που μας έχει χαρίσει ξεκαρδιστικά σατιρικά βιντεάκια. Έτσι όπως και πέρσι τέτοια εποχή που είχε "χτυπήσει" με το σατιρικό βίντεο για την διαφήμιση των "Jumbo" με την Άντζελα Δημητρίου, αυτή τη φορά έρχεται με το πρώτο σατιρικό τραγούδι για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το τραγούδι έχει τίτλο "Άσμα ειρωνικό και εύθυμο". Τη μουσική έχει γράψει ο Πέτρος Τσιτσεκλής και τους στίχους ο Giuseppe Vieri. Στα φωνητικά ο Μιχάλης Καβαλλάρης...




Survivor σε σχολείο της Πάτρας


Το Survivor έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο αφού έχει καταφέρει να χτυπήσει κόκκινο στις τηλεθεάσεις και να μονοπωλεί τις συζητήσεις παντού. Aκόμη και στα Δημοτικά Σχολεία. 10χρονα δεν περιορίζονται μόνο σε συζητήσεις αλλά παίζουν στα διαλείμματα παιχνίδια σαν και αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση. Mάλιστα όπως μας κατήγγειλαν γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου, πριν μερικές ημέρες, παιδάκι τραυματίστηκε στην διάρκεια ενός τέτοιου δύσκολου αυτοσχέδιου παιχνιδιού με εμπόδια που τοποθέτησαν συμμαθητές του στο σχολείο.


Κατά τα άλλα πέρα από το γεγονός ότι μαθητές συζητούν συνέχεια για όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο, δείχνουν προτίμηση ακόμη και σε φαγητά τα οποία κερδίζουν υπό την μορφή «επάθλου» οι διάσημοι ή οι μαχητές! Κάτι που για τους δασκάλους τους είναι φυσικό και αναμενόμενο, αφού όπως λένε όλοι γνωρίζουμε, πως η τηλεόραση ασκεί μεγάλη επίδραση στους μεγάλους, πόσο μάλλον στα παιδιά.


Έτσι, έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο σε πολλά δημοτικά σχολεία της Πάτρας, την ώρα του διαλείμματος, οι μικροί μαθητές να μετατρέπουν το προαύλιο σε αναπαράσταση του Survivor!


Πηγή: dete.gr, thestival.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top