ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μύκονος: Ξεχάστε την Ψαρρού που ξέρατε - Αλλαγές με επενδύσεις εκατομμυρίων [pic, vid]

Η διάσημη Ψαρρού έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο, με τους εργάτες να δουλεύουν νύχτα και μέρα. Τα έργα θα αλλάξουν την εικόνα της χλιδάτης περιοχής...



Ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο ετοιμάζεται να ανοίξει σε λίγο διάστημα τις πύλες του στην Ψαρρού αλλάζοντας την φυσιογνωμία της περιοχής.

Ονομάζεται Nammos Mall και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το όνομά του, πρόκειται για ένα επιχειρηματικό project που φέρει την υπογραφή των τριών άοκνων συνιδιοκτητών του διάσημου Νammos.

Οι Ζαννής Φραντζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ συνεχίζουν να επενδύουν στην Μύκονο προκειμένου το νησί των Ανέμων να σταθεί ανταγωνιστικά δίπλα σε άλλους διεθνείς προορισμούς και φιλοδοξούν να κάνουν την διαφορά με το καινούργιο τους εγχείρημα.

Ήδη εδώ και καιρό η Ψαρρού θυμίζει ένα απέραντο εργοτάξιο, έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην ώρα τους και το νέο mall να υποδεχτεί τους ξένους και Έλληνες κροίσους, οι οποίοι επιλέγουν κάθε χρόνο την πιο κοσμική παραλία την νησιού για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο εμπορικό κέντρο θα προσφέρει στους ισχυρούς του χρήματος και όχι μόνο, από έργα τέχνης μέχρι ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων οίκων μόδας, ενώ θα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ χωρητικότητας 300 οχημάτων!!

Πηγή: mykonoslive.tv
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top