ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Και τα τρία νέα iPhone αναμένεται να έρθουν με 3GB RAM και Lightning Connectors για γρηγορότερη φόρτιση
Και τα τρία φημολογούμενα iPhone του 2017 αναμένεται να καταφθάσουν με 3GB RAM σύμφωνα με τον αναλυτή Timothy Arcuri της Cowen and Company. 


Συγκεκριμένα, ο ίδιος φαίνεται να αναφέρει σε πρόσφατη έκθεσή του: «Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αποθηκευτικού χώρου και της μνήμης και οι τρεις επερχόμενες συσκευές της Apple θα εξοπλιστούν με 3GB RAM. 

Τα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών αναμένεται να καταφθάσουν στις ίδιες εκδόσεις, ως προς τον αποθηκευτικό χώρο, όπως τα iPhone 7/7+ (32/128/256GB), ενώ εκείνο των 5,8 ιντσών θα διατίθεται σε δυο εκδόσεις, των 64 και 256GB. Τέλος, αυτό το μοντέλο θα καταφθάσει με κάποιου είδους διπλή μπαταρία».

Η έκθεση του Arcuri έρχεται σε αντίθεση με εκείνη της TrendForce, η οποία τόνιζε ότι μόνο το μοντέλο των 5,5 ιντσών και εκείνο των 5,8 ιντσών με OLED οθόνη θα διαθέτουν 3GB RAM. Η TrendForce αντιθέτως τόνιζε ότι το μοντέλο των 4,7 ιντσών θα συνεχίσει να διαθέτει 2GB RAM, όπως συμβαίνει με το iPhone 7. Ήδη, η Apple ενσωματώνει 3GB RAM στο iPhone 7 Plus. Αν οι προβλέψεις αυτές ευσταθούν, πρόκειται για μια άκρως ευχάριστη εξέλιξη για όλους εκείνους οι οποίοι θα προβούν στην αγορά του επόμενου iPhone των 4,7 ιντσών και δε θα χρειαστεί να ξοδέψουν 200 δολάρια στο αποκαλούμενο iPhone 8 με edge-to-edge OLED οθόνη.

Περισσότερη RAM, συνεπάγεται και περισσότερα δεδομένα να μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτή. Αν έχετε πολλά tabs ανοιχτά στο Safari σε ένα παλαιότερο μοντέλο iPhone για παράδειγμα, θα έχετε διαπιστώσει ότι μερικά πραγματοποιούν refresh μετά την επίσκεψή σας σε αυτά για δεύτερη φορά. Αλλά με την αυξημένη ποσότητα RAM, οι πιθανότητες το να συμβεί κάτι τέτοιο περιορίζονται αρκετά.



Δε θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι ο Arcuri πιστεύει πως και τα τρία iPhones θα διαθέτουν και Lightning connectors με USB Type-C για να προσφέρουν γρηγορότερη φόρτιση.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top