ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εμείς οι δύο, φιλενάδα, θα γεράσουμε μαζί. 
Μας φαντάζομαι με έναν ελληνικό ανά χείρας στο μπαλκόνι, να σχολιάζουμε την απέναντι που έχει στο τέρμα την τηλεόραση και δεν ακούει ή την από κάτω που η κόρη της παντρεύτηκε εφοπλιστή.
Την άνοιξη θα απολαμβάνουμε μεγάλους περιπάτους στην παραλία και θα καθόμαστε για παγωτό ή σποράκια στο παγκάκι. Το καλοκαίρι θα κάνουμε μόνες μας μία βδομάδα διακοπές στην Κω, κάθε χρόνο θα αναβιώνουμε όλους τους έρωτες που έχουμε ζήσει σε εκείνο το νησί και δε θα κουραζόμαστε ποτέ να συζητάμε τις ίδιες ιστορίες.
Θα διοργανώνω κάθε χρόνο πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά σου κι εσύ θα προσποιείσαι την ανυποψίαστη, για να μη με κακοκαρδίσεις. Θα συναντιόμαστε κάθε χρόνο την ίδια μέρα στο ίδιο εστιατόριο, για να γιορτάσουμε την επέτειο γνωριμίας μας.
Θα γυρίσουμε μαζί όλο τον κόσμο, γιατί καμία εμπειρία δεν είναι ίδια χωρίς εσένα. Θα μετακομίσουμε στην Ελβετία, στην Αυστραλία , στη Νέα Υόρκη, στο Ντουμπάι ή ακόμα και στην Αφρική. Αρκεί να μη χρειαστεί να ξαναμιλήσουμε μέσω skype.
Εγώ θα βαφτίσω τα παιδιά σου, εσύ θα με παντρέψεις. Ή θα σε παντρέψω εγώ και θα βαφτίσεις εσύ τα παιδιά μου. Ή μάλλον, ξέρεις κάτι, θα τα κάνουμε και τα δύο. Θα διηγηθούμε εξευτελιστικές ιστορίες που μόνο εμείς ξέρουμε η μία για την άλλη στο πάρτι του γάμου, θα κλάψουμε χωρίς σταματημό στον πρώτο χορό του ζευγαριού. Θα κακομάθω τα παιδιά σου κι εσύ τα δικά μου. Θα σερφάρουμε στο internet ώρες ατελείωτες για να ανακαλύψουμε τα πιο μοδάτα outfits για τα παιδιά μας και αργότερα για τα εγγόνια μας.
Θα ξενυχτάμε κάθε Παρασκευή βράδυ παίζοντας μπιρίμπα με συνοδεία ένα ποτηράκι κρασί, άντε δύο αν το επιτρέπει το πιεσόμετρο. Κάθε Σάββατο θα πηγαίνουμε θέατρο, κάθε Κυριακή πρωί κομμωτήριο και ψώνια.
Θα αράζουμε στον καναπέ για ταινίες, μόνο που αντί για κόκα-κόλα και ποπ κορν θα τρώμε γιαουρτάκι και θα πίνουμε τίλιο. Θα δούμε ξανά και ξανά το «Sex and the city» και το «Dirty Dancing» κι όμως κάθε φορά θα συγκινούμαστε το ίδιο στη σκηνή που ο Big παρατάει την Carrie στην εκκλησία ή που ο Johnny κι η Μπέιμπι χορεύουν το «I’ve Had The Time of my life».
Θα βγάζουμε selfies ώσπου να γεμίσει η μνήμη του i-phone και θα τις μεταφέρουμε στο σκληρό δίσκο του γιού (ή του εγγονού) για να μη διαγράψουμε ούτε μία. Θα μαλώνουμε μια ζωή για τη διαφορά της μπουγάτσας με τυρί και της τυρόπιτας. Θα γελάμε πάντα με την περίφημη ατάκα «Γυρίσατεεεεε;» της Καρέζη στο «Δεσποινίς Διευθυντής». 
Θα πάρουμε μαζί όλες τις δύσκολες αποφάσεις που θα παρουσιαστούν να μας μπλοκάρουν το δρόμο , θα ξεπεράσουμε με ηχηρά γέλια όλες τις αρρώστιες και τις δύσκολες στιγμές, θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που θα μας σταθούν εμπόδιο και θα μελαγχολήσουμε για τα όνειρα που δεν πραγματοποιήσαμε.
Θα λέμε μετά από χρόνια τα γκομενικά μας στα εγγόνια μας κι εκείνα θα καυχιούνται σε όλους τους φίλους τους για το πόσο γαμάτες γιαγιάδες έχουν. Θα γελάμε με την καρδιά μας και θα αναπολούμε γλυκά όσες όμορφες στιγμές ζήσαμε μαζί. Όλες τις τρέλες και τα ξενύχτια, όλους τους ενθουσιασμούς και τους χωρισμούς, όλους τους φόβους και τα όνειρα.
Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ερωτευτήκαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί.
Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες.
pillowfights
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top