ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Απρόβλεπτες εξελίξεις με πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακού, εξελίξεις που "μπλέκουν" και τον Μπέντο. Τι θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι;

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να μεταφέρθηκε στα όσα έγιναν μετά το ματς, κυρίως από τις αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στον Πειραιά δεν αντιλαμβάνοντα τις ευθύνες τους για την ήττα και ότι δεν αναγνωρίζουν πως η ομάδα σε γενικές γραμμές δεν έπαιξε καλά.

Στο Λιμάνι υπάρχει προβληματισμός από την εικόνα της ομάδας στα δύο τελευταία ματς, κόντρα στον Λεβαδειακό και την Ενωση και θεωρείται πως ο Τάκης Λεμονής δεν είναι άμοιρος ευθυνών για τις νέες χαμηλές πτήσεις, παρά το γεγονός πως έχει σίγουρα το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.
Πάντως, στον κόσμο του Ολυμπιακού επικρατεί αυτή τη στιγμή μεγάλη γκρίνια και απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Κώστας Φορτούνης και για το ότι όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, αλλά με την απόδοσή του την παρασύρει σε ρηχά νερά...

Ο 24χρονος Θεσσαλός μεσοεπιθετικός είναι φέτος σκιά του περσινού εξαιρετικού εαυτού του, αλλά ο μεγαλύτερος προβληματισμός δημιουργείται από το γεγονός ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων αδυνατεί να «βάλει πλάτη» στα δύσκολα και στα πολύ μεγάλα ματς.

Τελευταία φορά που οι οπαδοί του Ολυμπιακού είδαν έναν πολύ καλό Φορτούνη σε ντέρμπι ήταν στο ματς του α’ γύρου με την ΑΕΚ, οπότε και ο Ολυμπιακός σμπαράλιασε την Ενωση με 3-0. Σε εκείνο τον αγώνα η φάση του 1-0 ξεκίνησε από τα πόδια του «Φορτού», ενώ ο ίδιος έκανε το 3-0 και γενικά, δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από τότε, όμως, πέρασαν πάνω από 5 μήνες και ο Φορτούνης κατάφερε να ξεχωρίσει ξανά μόνο σε ένα ματς του Ολυμπιακού, εκείνο κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο με ανατροπή σκορ μέσα στο Περιστέρι.

Σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες η απόδοσή του σπάνια κινήθηκε σε ικανοποιητικά για την αξία και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν, επίπεδα, κάτι που σίγουρα δημιουργεί έντονο προβληματισμό.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν τον καλό Φορτούνη στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, γιατί γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ότι μόνον έτσι θα υπάρχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός πως όλοι οι αντίπαλοι εστιάζουν το παιχνίδι τους στην εξουδετέρωση του Θεσσαλού μπαλαδόρου, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός χτίστηκε μονοδιάστατα από τον Πάουλο Μπέντο και χωρίς να μπορεί να «καμουφλαριστεί» το παιχνίδι του στην περίπτωση που ο Φορτούνης σε κάποια ματς δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δημιούργησε ποτέ «plan b» στη θέση 10 και όταν σε κάποια ματς δεν χρησιμοποιούσε τον «Φορτού», απλά έπαιζε χωρίς «10άρι», με σύστημα 4-4-2! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλος παίκτης αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό για να κάνει τη δουλειά του Φορτούνη στο γήπεδο, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top