ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Γιατί "βράζει" το Λιμάνι εν όψει του μεγάλου ημιτελικού στο "Καραϊσκάκη" κόντρα στην Ένωση; Τι συνέβη στην προπόνηση και ποιοι είναι "τρελαμένοι";

Σε ...κόκκινο συναγερμό βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό ενόψει του μεγάλου αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ. Στο Λιμάνι θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη για να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, αλλά και για να "κλείσουν στόματα" μετά τα τρία απανωτά ντέρμπι που έχασαν στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Η έλευση του Τάκη Λεμονή έχει κάνει καλό στην ομάδα και έχει αφυπνίσει τους παίκτες, με το μεγαλύτερο κέρδος να εντοπίζεται στην "ανάσταση" του Μάρκο Μάριν και του Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ το μεγάλο στοίχημα δεν είναι άλλο από το να επανέλθει στα κρίσιμα και "μεγάλα" γκολ ο Οσκαρ Καρντόσο.

Ο 57χρονος Ελληνας τεχνικός τού έχει δείξει ότι τον πιστεύει και ότι τον υπολογίζει, αφήνοντας μέχρι και χθες ακόμα, ορθάνοιχτη τη ...χαραμάδα συμμετοχής του στην αρχική 11άδα του ματς, καθώς θεωρεί ότι γεμίζει την περιοχή περισσότερο απ' ό,τι ο Ανσαριφάρντ.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο "όπλο" των Πειραιωτών φαίνεται πως είναι η συσπείρωση που έχει επέλθει και το "μάτι που γυαλίζει" ξανά! Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην ομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας καθημερινά στους παίκτες και αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να υπάρξει γενναίο πριμ στην περίπτωση που όλα πάνε καλά στην "υπόθεση νταμπλ".

Ο "ερυθρόλευκος" παράγοντας το έλεγε ανοιχτά από τη Μεγάλη Δευτέρα, κατά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, πως "από Τρίτη θα με ξεχάσουν όλοι, γιατί θα βρίσκομαι διαρκώς στον Ρέντη" και πράγματι, το μήνυμα έχει περάσει στους παίκτες ότι η διοίκηση βρίσκεται δίπλα τους και ότι δεν θα μείνουν απροστάτευτοι στις παγίδες, που διαρκώς κάποιοι τους βάζουν σε αγωνιστικό επίπεδο, με το να μην τους πιστώνουν ό,τι δικαιούνται μέσα στα γήπεδα...

Την ίδια ώρα, ακριβώς όμοια είναι και η διάθεση που υπάρχει στον κόσμο του Ολυμπιακού και ειδικά στο σκληροπυρηνικό κομμάτι των οργανωμένων. Θεωρούν ότι η ομάδα τους δέχεται πόλεμο από παντού και ότι οφείλουν να την προστατέψουν. Απόψε θα βρεθούν στο γήπεδο περισσότεροι από 25.000 οπαδοί, παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την Αττική ξεκινώντας στις διακοπές τους για το Πάσχα. Ακόμα περισσότεροι, όμως, είναι εκείνοι που θα τις ξεκινήσουν από αύριο, καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη μια μάχη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν σαν ...τρελοί να την κερδίσουν, να σπρώξουν με όποιον τρόπο μπορούν την ομάδα τους προς τη νίκη και σίγουρα, "φωτιά" στην ψυχολογία και τη διάθεσή τους έβαλε η μεγάλη χθεσινή ευρωπαϊκή νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, με την ανατροπή σκορ που πέτυχε μέσα στον Ρέντη.

Μάλιστα πρώτος απ’ όλους δείχνει να έχει αφουγκραστεί τη διάθεση του ερυθρόλευκου κοινού ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος καθόλου τυχαία χθες "φώναζε" στους παίκτες πως "με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι φοβερή και θα είναι κρίμα να απογοητεύσουμε όλους αυτούς, που θα τη δημιουργήσουν".

Παράλληλα, θέλησε με τον δικό του, πάντοτε ξεχωριστό τρόπο, να διεγείρει το αίσθημα υπεροχής των παικτών του, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι "από τα δικά μας πόδια εξαρτάται η πρόκριση! Είμαστε Ολυμπιακός και εμείς θα αποφασίσουμε το ποιός θα περάσει".

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top