ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Φούντωσαν οι φήμες ότι παίκτης που αγωνίζεται με επιτυχία εκτός συνόρων ετοιμάζεται να φορέσει πάλι τα ερυθρόλευκα! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει πουλήσει ουκ ολίγους Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό και μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών κάνουν «λαμπρές» καριέρες σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Σάμαρης που αγωνίζεται μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα. Όμως, σε αντίθεση με τον «Μητρογκόλ» που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, ο Σάμαρης δεν κάνει ιδιαίτερα καλή σεζόν, αφού έχει χάσει τη θέση του βασικού στον πορτογαλικό σύλλογο.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουν ακουστεί κατά καιρούς φήμες περί αποχώρησης του Έλληνα μέσου από τους «αετούς», ενώ πρόσφατα ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρωταθλητής» ανέφερε πως ο Σάμαρης εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του στην Εθνική ότι θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό!

Πάντως, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη βάση, αφού ο διεθνής μέσος δεν έχει δείξει διάθεση επαναπατρισμού. Ο Σάμαρης μπορεί να μην παίζει βασικός στη Μπενφίκα, αλλά δεν τον «χαλάει» ο ρόλος της ρεζέρβας σε έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και επιθυμεί να παραμείνει εκεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Πορτογαλία και απέρριψε τη Μίντλεσμπρο, μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, επειδή δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του!

Συνεπώς, το συμπέρασμα είναι ότι ο 27χρονος άσος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του δεν φαντάζει πολύ πιθανό τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top