ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Λεκτικό προπηλακισμό από δύο άτομα χωρίς διακριτικά δέχθηκαν οι διαιτητές μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως αναφέρεται στην έκθεσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Έλληνας ρέφερι, στο φύλλο αγώνα, έγραψε πως μετά το τέλος του ματς και κατά την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια, δύο άνδρες, χωρίς διακριτικά, τους προπηλάκισαν λεκτικά και τους εμπόδισαν την είσοδό τους.

«Μας γαμ… τε σήμερα» και «τι κάνατε ρε» ήταν οι δύο εκφράσεις που έγραψε ο Αθηναίος ρέφερι, ενώ στην συνέχεια, αναφέρει πως με την παρέμβαση της Αστυνομίας, απομακρύνθηκαν και οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλα παρατήρηση.

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας

Πάντως, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο μεγάλης τιμωρίας, μια και αναμένεται η έκθεση της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που ήταν «παρών» στο γήπεδο, περιμένει όλα τα επίσημα έγγραφα, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κριθούν υπαίτιοι για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, αντιμετωπίζουν κίνδυνο με βαρύτατο πρόστιμο, αλλά και ακόμα με αφαίρεση βαθμών. Ωστόσο, στο Λιμάνι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υποστηρίζουν πως η Αστυνομία ήταν αυτή που έκανε χρήση βίας και κατήγγειλαν επίθεση στους Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου, όπως και σε φροντιστή της ομάδας.

Πηγή: onsports.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top