ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στις αρχές του χρόνου και σε ηλικία 50 χρόνων η Janet Jackson έγινε για πρώτη φορά μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού. Η διάσημη τραγουδίστρια και αδελφή του Michael Jackson έμοιαζε να είναι σε πελάγη ευτυχίας και στα καλύτερά της με τον σύζυγό της Wissam Al Mana (παντρεύτηκαν το 2012) , η ευτυχία τους όμως δεν κράτησε για πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια, μετά από 5 χρόνια γάμου και λίγους μήνες από την άφιξη του γιου τους Eissa Al Mana αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Al Mana ήταν ο τρίτος σύζυγος της Janet Jackson και ο μόνος άντρας που την βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αποκτήσει ένα γιο.
“Δυστυχώς, η Janet και ο Wissam αποφάσισαν πως δεν μπορούν να είναι άλλο μαζί, παρόλο που έχουν προσπαθήσει πολύ. Έτσι, οι δυο τους αναγκαστικά θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Είναι και οι δυο πολυάσχολοι άνθρωποι, αλλά αποφασισμένοι να γίνουν καλοί γονείς, παρόλο που θα είναι χώρια. Ο Eissa θα μείνει στο Λονδίνο με την μητέρα του”, ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον τους.
Πηγή: tlife.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top