ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Γραμμή υποστήριξης για άνδρες που δεν έχουν γένια εγκαινιάζει το υπουργείο Υγείας
Οι χωρίς γένι δεν γιορτάζουνε ποτέ

Μία νέα γραμμή υποστήριξης για τους Έλληνες που δεν έχουν γένια εγκαινίασε σήμερα το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο στήριξης των κοινωνικά αδύναμων ομάδων της χώρας. Στόχος της νέας γραμμής είναι να στηρίξει ψυχολογικά τους άνδρες που έχουν κάνει τη δύσκολη επιλογή να μην έχουν γένια, με αποτέλεσμα να βιώνουν έντονα την κοινωνική απομόνωση, όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου.
«Το κοινωνικό στίγμα του να μην έχεις γένια στην Ελλάδα σήμερα είναι μεγάλο. Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση στους Έλληνες άντρες που επέλεξαν να μην κυκλοφορούν σαν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να μη νιώθουν ότι είναι αβοήθητοι και να έρθουν σε επαφή μαζί μας» λένε οι υπεύθυνοι της γραμμής.
Η γραμμή απευθύνεται και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γένια, αλλά δεν μπορούν. «Έχουμε περιπτώσεις ανδρών με μειωμένη τριχοφυΐα που έχουν προχωρήσει σε πράξεις απελπισίας, όπως το να πάρουν ένα κομμάτι από φλοκάτη και να το κολλήσουν στο προσωπό τους. Και αυτούς τους ανθρώπους μπορούμε και πρέπει να τους βοήθήσουμε.»
Η γραμμή θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα στελεχωθεί από ειδικούς ψυχολόγους και κουρείς, οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν συμβουλές για το πώς οι άνδρες αυτοί μπορούν να διαχειριστούν μια σειρά προβλημάτων, όπως τι να κάνεις σε ένα μπαρ όπου όλοι οι άντρες μοιάζουν με τον Κάπτεν Ίγκλο, πώς να μιλήσεις σε μια γυναίκα αν δεν είσαι σαν θάμνος με πόδια ή πώς να ακινητοποιήσεις δύο χίπστερ με λίγο αλάτι Ιμαλαϊων.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top