ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η νέα μόδα στην Κρήτη είναι η ενοικίαση ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στους τουρίστες, όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής του ΕΟΤ Κρήτης Άρης Στρατάκης στην ηρακλειώτικη εφημερίδα Πατρίς.

Όπως λέει ο κ.Στρατάκης, το ενδιαφέρον του κόσμου να διαθέσει το Ι.Χ. του για ενοικίαση είναι εντυπωσιακά μεγάλο, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. “Αυτή είναι η νέα μόδα” σχολίασε. «Δεχόμαστε πάρα πολλά τηλεφωνήματα απ’ όλη την Κρήτη από ανθρώπους που ζητούν πληροφορίες για το πώς μπορούν να πάρουν τη σχετική άδεια και πολλοί απ’ αυτούς έχουν ήδη πάρει άδεια. Πλέον η διαδικασία είναι απλή και αφορά και εκείνους που θέλουν να διαθέσουν τα αυτοκίνητά τους και με οδηγό τους ίδιους».

Ο κ.Στρατάκης εξηγεί και τη διαδικασία:

Όσοι θέλουν να νοικιάσουν το αυτοκίνητό τους πρέπει να υποβάλουν μια αίτηση στον ΕΟΤ, να προσκομίσουν πιστοποιητικό ταξινόμησης και φωτοαντίγραφο άδειας κυκλοφορίας για το εκμισθούμενο όχημα, το οποίο πρέπει να έχει μέγιστο χρόνο κυκλοφορίας 7 χρόνια, παράβολο υπέρ Δημοσίου 100 ευρώ, πλέον χαρτοσήμου.

Ως προς την τουριστική μίσθωση σπιτιών, ο κ.Στρατάκης αναφέρει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο για αστικά ακίνητα αλλά και για παλαιά ξεχασμένα σπίτια σε χωριά που μετατρέπονται σε τουριστικές κατοικίες.

Πηγή: tornosnews.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top