ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Αν όντως έγινε αυτό που μετέδωσε ζωντανά ο Έλληνας σπίκερ, τότε μένουμε άφωνοι...



Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τουρκία και με ηγέτη τον Σπανούλη πήρε μία τεράστια νίκη που τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης για το Φάιναλ Φορ.

Οι Ερυθρόλευκοι έπιασαν σούπερ απόδοση στην τέταρτη περίοδο, πάτησαν την Εφές, έχοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Kill Bill.

Μάλιστα, τα όσα εντυπωσιακά έκανε στο παρκέ ο V-Span ενδεχομένως να αναγνώρισαν και κάποιοι Τούρκοι οπαδοί, που παρά την πίκρα τους, φάνηκε ότι χειροκρότησαν προς το τέλος του αγώνα τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τουλάχιστον αυτό μετέδωσε ζωντανά στη μετάδοση ο Βαγγέλης Ιωάννου που ήταν στο γήπεδο και έκανε την περιγραφή για την κρατική τηλεόραση.

"Τώρα το γήπεδο υποκλίνεται στον Ολυμπιακό", είπε ο γνωστός σπίκερ την ώρα που Βασίλης Σπανούλης πραγματοποιούσε την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και όντως φάνηκε και από την τηλεόραση στις εξέδρες κάποιοι φίλαθλοι να χειροκροτούν.

Αν όντως συνέβη αυτό που μετέδωσε ο Βαγγέλης Ιωάννου, τότε πρόκειται σίγουρα για απίστευτη αντίδραση, που δείχνει ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι δημιούργησαν σήμερα μια κολασμένη ατμόσφαιρα, αναγνώρισαν το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του αρχηγού του.

Πάντως, δεν αποκλείεται τα χειροκροτήματα να ήταν για την ομάδα τους ενόψει του 5ου αγώνα στο ΣΕΦ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τελευταίο τρίποντο που επιχείρησε ο Σπανούλης ακούστηκαν και πολλές αποδοκιμασίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο...
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top