ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο για ξένο αστέρα που έχει τρελάνει όλη τη Σούπερ Λιγκ! Ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιος δείχνει ο μεγάλος χαμένος;

Κυκλοφόρησε χθες στο διαδικτυακό Τύπο ότι μεγάλη ελληνική ομάδα έχει κάνει κίνηση για τον Αραούχο της ΑΕΚ, χωρίς, ωστόσο, να γίνει αναφορά στο όνομά της.

Βέβαια, ο SportDog είναι αυτός που σάς έχει αποκαλύψει πρώτος και συγκεκριμένα από τις 7 Απριλίου ότι για τον Αργεντινό άσο της Ένωσης ενδιαφέρεται πολύ ζεστά ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση, έχοντας κάνει τις επαφές τους, τόσο με την ομάδα, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως σας γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές θέλουν πολύ να αρπάξουν τον Αραούχο και να "χτυπήσουν" μ' αυτόν τον τρόπο επικοινωνιακά την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον chief scout της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν το μεγάλο κόλπο, αν και δεν παίζουν μόνοι τους.

Δεν αναφερόμαστε, βεβαίως, μόνο στις δύο ισπανικές ομάδες που γράφτηκε χθες στη χώρα ότι θέλουν τον Αραούχο, μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά και στον …ΠΑΟΚ! 

Όπως γνωρίζει ο SportDog, οι "ασπρόμαυροι" έχουν ψαχτεί με τη σειρά τους για τον Αργεντινό άσο, χωρίς, πάντως, να έχουν προχωρήσει το θέμα όπως έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Στην Τούμπα αρέσει πολύ ο άσος της ΑΕΚ (από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν "κόπηκε" λόγω χαρακτήρα) και έχουν διερευνήσει την περίπτωσή του για να μάθουν ξανά τα δεδομένα. Κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει μεγάλη μάχη με τους Ερυθρόλευκους, αν, βεβαίως, στον Δικέφαλο αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κρούση.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ δείχνει στην παρούσα φάση να έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του παίκτη, από τη στιγμή που δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Λας Πάλμας και παρόλο που υπάρχει πρόθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γίνει μεγάλη οικονομική υπέρβαση για τον παίκτη που αποτελεί "καψούρα" του ίδιου και των οπαδών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πώς αντιμετώπισε ο "κιτρινόμαυρος" Τύπος το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού χθες, όταν κυκλοφόρησε το δημοσίευμα από την Ισπανία, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα παραμονές του μεγάλου αγώνα με τους Ερυθρόλευκους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Και τη στιγμή, βέβαια, που στην Ισπανία δε γινόταν καμιά αναφορά για την ΑΕΚ και τις πιθανότητες να παραμείνει ο Αραούχο στην Ένωση...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top