ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί -όπως όλα δείχνουν- στο σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ της Τζίνας Μαμάκη και του Άλαν Πουλίδο. Η Ελληνίδα καλλονή, που δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ και ο Μεξικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαμάχη, επειδή όπως υποστηρίζει η πρώτη «ο Άλαν Πουλίδο με εκμεταλλεύτηκε».

Με δηλώσεις της στην εφημερίδα Esspresso, η Τζίνα Μαμάκη σημειώνει: «Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησής μας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, διοχετεύοντας στα media της χώρας του ψεύτικες ειδήσεις. Έχω καταθέσει μήνυση εναντίον του».

Η ίδια εφημερίδα στην οποία πραγματοποίησε τις δηλώσεις η Ελληνίδα καλλονή αναφέρει ότι Μαμάκη και Πουλίδο είχαν μια σύντομη σχέση την περίοδο που ο Μεξικανός άσος αγωνιζόταν στην Ελλάδα. Το ειδύλλιό τους ήταν σύντομο και μετά από αυτό ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μεταπήδησε στην αγκαλιά της συμπατριώτισσάς του Ιλεάνα Σάλας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού, η Ιλεάνα γνώριζε για την πρώην του τότε συντρόφου της και του ζήτησε να διακόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ωστόσο, περίπου έναν μήνα πριν ο Πουλίδο πάρει μεταγραφή για την πατρίδα του και την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, σε μια βραδιά με φιλικά πρόσωπα σε κλαμπ της Αθήνας, ο Μεξικανός βρέθηκε ξανά με την Μαμάκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ραγίσει μια και καλή το γυαλί της σχέσης του ποδοσφαιριστή με την Σάλας.

Από την πλευρά της, η Μαμάκη από τότε είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν εκείνη η αιτία που ο Πουλίδο χώρισε την Σάλας και πως αυτά που έγραφαν τα μεξικάνικα ΜΜΕ τροφοδοτούνταν σε αυτά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μόνο ο δικηγόρος μου μιλάει μαζί του. Ο Άλαν, μάλιστα, τον απέφυγε αρχικά κι έτσι αναγκαστήκαμε να του στείλουμε τη μήνυση στα γραφεία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται στο Μεξικό. Η διαδικασία επίλυσης των διαφορών μας θα είναι χρονοβόρα, αλλά η εκμετάλλευσή του ήταν τέτοια που είμαι διατεθειμένη να περιμένω όσο χρειαστεί», συμπλήρωσε με τις δηλώσεις της η Μαμάκη.

Πηγή: newsbeast.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top