ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Κάιλι Μινόγκ: Η κρυφή σχέση με τον γιο της Ελισάβετ-θα γίνει πριγκίπισσα;

Δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Κάιλι Μινόγκ βγαίνει με τον μεγάλο γιο της Ελισάβετ, μετά τον χωρισμό της με τον 29χρονο
αρραβωνιαστικό της, Τζόσουα Σας. Το αυστραλιανό περιοδικό αναφέρει ότι η Κάιλι Μινόγκ και ο πρίγκιπας βγαίνουν κρυφά εδώ και λίγες εβδομάδες.
SplashSplashΤο περιοδικό «New Idea» ισχυρίζεται ότι οι δύο καλοί φίλοι ήρθαν σε επαφή μετά τον χωρισμό της Κάιλι με τον αρραβωνιαστικό της, τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον είναι αχώριστοι.
Μάλιστα, επικαλούμενο πηγή από το παλάτι, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Αντριου είναι 100% ερωτοχτυπημένος με την ποπ σταρ.
SplashSplashΠροσθέτει δε, ότι ο 57χρονος Αντριου, επικοινώνησε με την 48χρονη Κάιλι και εξέφρασε τη λύπη του για τον χωρισμό της. Από τότε το ζευγάρι είναι «αχώριστο», με την Κάιλι να φέρεται να έχει περάσει αρκετές νύχτες κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Αντριου.
Η Αυστραλιανή Daily Mail έχει έρθει σε επαφή τόσο με εκπροσώπους της Κάιλι όσο και με το περιβάλλον του πρίγκιπα.
Το περιοδικό ισχυρίζεται επίσης, ότι όλοι θα περιμένουν να δουν αν το ζευγάρι θα κάνει επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Πίπα Μίντλετον, τον επόμενο μήνα.
SplashSplashΝωρίτερα αυτό το έτος, η Κάιλι επισκέφτηκε το παλάτι και πήρε το βραβείο Britain-Australia Society Award για το 2016 από τον πρίγκιπα Φίλιππο, σε μια ιδιωτική τελετή.
ReutersReuters«Η Κάιλι είναι κάποια που η βασιλική οικογένεια θα καλωσόριζε με ανοιχτές αγκάλες. Ο καθένας ελπίζει ότι αυτό το ειδύλλιο θα προχωρήσει» φέρεται να δήλωσε στο περιοδικό πηγή εκ των έσω.
Η παράξενη αυτή ιστορία έρχεται μετά από μια σειρά αποτυχημένων ειδυλλίων τόσο για την βασίλισσα της ποπ και όσο και για τον Δούκα της Υόρκης.
SplashSplashΤον Φεβρουάριο, η σχέση της Κάιλι με τον Τζόσουα τελείωσε άδοξα, με τον τραγουδιστή να ζήτησε να χωρίσουν αντικαθιστώντας την Κάιλι με μια 34χρονη ηθοποιό.

Εν τω μεταξύ, ο Αντριου ήταν παντρεμένος με τη Σάρα Φέργκιουσον από το 1986 μέχρι το 1996, όταν το ζευγάρι χώρισε. Έχουν μαζί δύο κόρες, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, 28 ετών, και την πριγκίπισσα Ευγενία, 27 ετών.
SplashSplashΑπό το διαζύγιό του και μετά, ο Αντριου έχει συνδεθεί με την επιχειρηματία Ghislaine Maxwell και πρώην μοντέλο του Playboy Denise Martell.


Πηγή: www.thetoc.gr/Tο διαβάσαμε εδώ 
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top