ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Για τις λάτρεις του καφέ δεν υπάρχει χειρότερο από τον υπερβολικό πάγο που νερώνει τον παγωμένο εσπρέσσο. Ποιο είναι το κόλπο για να το αποφύγεις;

Εάν φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι καφέ freddo, υπάρχει το απόλυτο τρικ για να τον απολαμβάνεις χωρίς να καταντάει σκέτο... καφέ νερό.

Δες εδώ πώς:

Φτιάχνεις κανονικά τον ζεστό εσπρέσο σου, είτε με καψουλίτσες μιας δόσης είτε χύμα με την παραδοσιακή εσπρεσιέρα.

Αφήνεις για λίγη ώρα μέχρι να κρυώσει.

Γεμίζεις με αυτόν παγοθήκες και τις βάζεις στην κατάψυξη.

Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις καφέ και θα θέλεις να τον κάνεις freddo, θα βάλεις μέσα τα παγάκια του καφέ.

Έτσι και ο καφές σου θα παγώσει αλλά δεν θα.. ξενερώσει! Τέλειο κόλπο για το καλοκαίρι;
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top