ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό και στην πλατεία Αλεξάνδρας έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός. Τι συνέβη μέσα στο Πάσχα;

«Πονηρεμένοι» εδώ και καιρό ήταν στον Ολυμπιακό σχετικά με το ότι θα γινόταν επιχείρηση να δημιουργηθεί ένταση σε κάποιον αγώνα τους, σε μια τελευταία προσπάθεια να τους αφαιρεθούν βαθμοί και να χάσουν το πρωτάθλημα.

Στο Λιμάνι είχαν «γνώση οι φύλακες» σχετικά με την παρασκηνιακή δράση κάποιων να "δημιουργήσουν συνθήκες αφαίρεσης βαθμών από τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα", κάτι που θα σήμαινε και την εξανέμιση της διαφοράς που έχουν χτίσει στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Τα πρώτα σημάδια ότι κάτι τέτοιο μεθοδεύεται ήρθαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ομάδας που μόνο κοινό μυστικό δεν αποτελεί, πια, πως έχει... ανέβει στο άρμα των ανταγωνιστών των Πειραιωτών. Το κρητικό συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση για τις συνθήκες που συνάντησε στο Καραϊσκάκη σε περισσότερες από δύο ώρες μετά τη λήξη του ματς.

Από εκείνο το ματς «χτύπησαν καμπανάκια» στον Πειραιά σχετικά με το ότι κάποιοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να αποκαθηλώσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς τους ήταν σαφές πως "κάποιοι έχουν... λυσσάξει να στερήσουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα". 

Ηδη από το παιχνίδι της Λιβαδειάς υπήρχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού που έλεγαν πως στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ κάποιοι θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου συνθήκες αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ξαφνικά, στο ματς με την Ενωση "δημιουργήθηκε ένταση από τις αστυνομικές δυνάμεις ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια".

Όπως καταγγέλλουν από το Λιμάνι, ρόλο ενορχηστρωτή στην επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της η ομάδα του Πειραιά, είχε ένας «άνθρωπος του Αχιλλέα Μπέου» από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος όλως τυχαίως είχε ρόλο β’ παρατηρητή στο ματς.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν από τον Ολυμπιακό, ο εν λόγω συνεργάτης της ΕΠΟ «προκάλεσε τη μέγιστη δυνατή ζημιά στην ομάδα μας»!

Είναι εξίσου χαρακτηριστικό πως "ταυτόχρονα με όσα γίνονταν στα αποδυτήρια, τα ΜΑΤ δημιούργησαν και συνθήκες σύγκρουσης με τους ελάχιστους οπαδούς του Ολυμπιακού, που είχαν απομείνει στις εξέδρες μετά τη λήξη του ματς"!

Ηδη από το 70’-75’ του αγώνα το γήπεδο άρχισε να αδειάζει από κόσμο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου δεν είχαν απομείνει στις εξέδρες παρά 200-300 άτομα! "Κι όμως, τα ΜΑΤ πέτυχαν να κλιμακώσουν ένταση, χτυπώντας με μανία τα διαχωριστικά πλεξιγκλάς και απαντώντας με ύβρεις στις ύβρεις των οπαδών"!

Ολα αυτά θεωρούν στον Ολυμπιακό πως μόνο τυχαία δεν έγιναν και ότι έχουν το γνωστό απώτερο σκοπό, να βρεθεί τρόπος να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Από την Πλατεία Αλεξάνδρας μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το σχέδιο αποκαλύφθηκε στην ολότητά του όταν ξαφνικά από τα ΜΜΕ της «συμμαχίας» άρχισαν να αναπαράγονται δημοσιεύματα σχετικά με τις πιθανότητες τιμωρίας του Ολυμπιακού και αφαίρεσης βαθμών, έπειτα από ένα ματς Κυπέλλου, το οποίο ξεκίνησε και έληξε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Επίσης, από το γεγονός ότι τα ίδια ΜΜΕ «εξυμνούσαν» το έργο του Λασκαράκη στο Καραϊσκάκη...
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top