ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Έμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου για δύο μήνες! Η ταυτότητά του διαπιστώθηκε τυχαία

Ένα βίντεο-αφιέρωμα στην λεγόμενη “κατάρα” που χτυπάει τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Ιησού Χριστό, έφτιαξαν και παρουσίασαν σήμερα στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Μεταξύ άλλων είδαμε και τον Αλέξη Γκόλφη που είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά “ Ο Χριστός ξανασταυρώνεται”.

«Ο ηθοποιός Αλέξης Γκόφλης γνώρισε τεράστια δόξα, του φιλούσαν τα πόδια στο δρόμο, όμως, η μοίρα ήταν σκληρή μαζί του, δικαιώνοντας όλους όσους πιστεύουν πως υπάρχει μια κατάρα πάνω στους ηθοποιούς που υποδύονται τον Χριστό, κάτι που ο ίδιος σιχαινόταν να ακούει. Το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο ο ψυχισμός του εύθραυστος. Ο κατήφορος για τον ηθοποιό άρχισε όταν πέθανε η μητέρα του και μετά από λίγο καιρό του έκαναν έξωση από τα σπίτι. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχαν μπει για τα καλά στη ζωή του.

Στις 3 Αυγούστου 2007 τον βρήκαν σε ένα εγκαταλελειμμένη σπίτι στην πλατεία Κολιάτσου σε κακή κατάσταση, σχεδόν ημιλιπόθυμο και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Δύο μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Έμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου για δύο μήνες, αφού κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Η ταυτότητά του διαπιστώθηκε τυχαία όταν έτυχε να δει το πτώμα του ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος και τον αναγνώρισε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Πηγή: zappit.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top