ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και ενόψει καλοκαιριού. Ποιους…
τελειωμένους έχει «φτιάξει» ο Λεμονής και τι αλλάζει στο Λιμάνι ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον και στο μεταγραφικό κομμάτι στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τις νίκες με Πλατανιά και Κέρκυρα, πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Τάκης Λεμονής κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να… γυρίσει το κουμπί και να φέρει την ηρεμία στου Ρέντη, ενώ πλέον και η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν, στο Λιμάνι έχουν αρχίσει εδώ και μέρες να ασχολούνται και με τα μεταγραφικά ζητήματα του καλοκαιριού τόσο με παίκτες που τους ενδιαφέρουν όσο και με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον τους.

Τα δεδομένα βέβαια, ειδικά για ορισμένους, είναι ακόμα πολύ ρευστά, καθώς κάποιοι φαίνεται πως θα καταφέρουν έστω και στο… παρά πέντε να γυρίσουν το χαρτί και να κερδίσουν το νέο τους συμβόλαιο ή την παραμονή τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τόσο ο Ρομαό όσο και ο Μάριν, οι οποίοι επί Μπέντο ήταν «εξαφανισμένοι» και ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό του Λεμονή αμφότεροι έχουν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ με τις εμφανίσεις τους αποδεικνύουν πως ο προηγούμενος προπονητής τους έκανε μεγάλος λάθος που δεν τους χρησιμοποιούσε, έστω και ως αλλαγή!

Η… επανένταξη όμως των Μάριν και Ρομάο επηρεάζει σίγουρα και τις μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς εφόσον συνεχίσουν στο Λιμάνι, τότε και ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί να ψάξει για ακόμα ένα αμυντικό χαφ και για ακόμα ένα «δεκάρι», που παίζει άνετα και ως εξτρέμ και θα …ρίξει χρήμα για μεταγραφές σε άλλες θέσεις.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top