ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ο Σουηδός ήταν…
τρελαμένος και έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, ωστόσο αυτό που έκανε δευτερόλεπτα πριν το 2-0, δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου το Τριφύλλι επικράτησε 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σουηδός ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις, ενώ είναι και αυτός που έχει δώσει τις ασίστ και στα δύο γκολ των Πρασίνων. Πρώτα με το κεφάλι στο 1-0 του Μολέντο και στο τέλος, πολύ ψύχραιμα, σερβίρει την μπάλα στον Λέτο για να… τελειώσει το ματς και να κάνει το 2-0.

Ο Μπεργκ έζησε πάντως πολύ έντονα το ματς και σίγουρα θα ήθελε ένα γκολ, αφού σε όλες του τις αντιδράσεις, φαινόταν πως… γυάλιζε το μάτι του. Αν προσέξατε τους πανηγυρισμούς στο 1-0, είναι ο μοναδικός που φεύγει από τον Μολέντο και πηγαίνει προς την εξέδρα για να τους ζητήσει να φωνάξουν περισσότερο, ενώ ακριβώς το ίδιο κάνει και στο δεύτερο γκολ, όταν γυρίζει στην «13» και κάνει την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια.

Ωστόσο, η κορυφαία αντίδραση του Σουηδού που δείχνει την… τρέλα του, ήταν αυτή λίγα δευτερόλεπτα πριν έρθει το γκολ για το 2-0. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την φάση όπου ο Μπεργκ ζητάει την μπάλα από τον Εμποκού, ωστόσο αυτός δεν κάνει σωστά το γύρισμα και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εξοργίζεται!

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο (συγκεκριμένα στο 07.02’’) oΜπεργκ… παίρνει ανάποδες με τον συμπαίκτη του και αρχίζει να «μουρμουράει» για την πάσα που δεν του έδωσε, ενώ αγανακτισμένος κουνάει και το χέρι του. Ωστόσο, δεν χάνει την συγκέντρωσή του, λίγα δευτερόλεπτα μετά κινείται έξυπνα, παίρνει την μπάλα από κανονική θέση μέσα στην περιοχή και δίνει στον Λέτο για να σκοράρει σε κενή εστία.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και την αντίδραση του Μπεργκ στο 07.02’’:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top