ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

 Η εταιρεία, αν και στους προηγούμενους ισολογισμούς και όλα τα
ΦΕΚ παρουσίαζε τον νυν Οικονομικό της διευθυντή κ. Ξεσφίγγη ως διευθύνοντα αυτήν, εσχάτως έχει προχωρήσει σε κινήσεις αναβάθμισης της ελληνικής θυγατρικής επιστρατεύοντας τον κ. Christian Stegmaier, πρώην Vice President Business Development Western Europe, επιδιώκοντας να βοηθήσει στην ανάκαμψη της αγοράς της Ελλάδος.
Μιας αγοράς στα αθλητικά είδη πολύ πεσμένης συγκριτικά με το 2004, με πλήγματα για μεγάλες πολυεθνικές από τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, η Adidas – όπως αναφέρει η διοίκηση της – επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα. Εντός του 2016, το δίκτυο καταστημάτων της adidas στην Ελλάδα (μέσω franchisees και ιδιόκτητων καταστημάτων) σημείωσε αύξηση, με νέα καταστήματα να ανοίγουν μεταξύ άλλων σε Ν. Ερυθραία, Περιστέρι, River West (Νίκαια), Ρόδο, ενώ κι άλλα θα εγκαινιαστούν εντός του 2017, χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στον αριθμό και τις περιοχές. Επιπλέον, πέρα από την επένδυση στο Attica, η adidas δημιούργησε το Runbase, ένα μεγάλο χώρο στο κέντρο της Αθήνας αφιερωμένο στο running, ενώ αντίστοιχοι χώροι έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Όσον αφορά στα οικονομικά στοιχεία για το 2015, έχει υπάρξει ένα πλαίσιο εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας τη συγκεκριμένη χρονιά (αλλαγή του συστήματος σε SAP, πέρασμα της αποθήκης σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος, κ.α.) και δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της adidas στην ελληνική αγορά. «Αντίθετα, στα οικονομικά στοιχεία της adidas Hellas για το 2016 που θα ανακοινωθούν σύντομα, η εταιρεία σημειώνει διψήφια αύξηση πωλήσεων και κερδών» τονίζεται.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top