ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μερικές φορές, ακόμα και το πιο μικρό ενοχλητικό πράγμα, μπορεί να χαλάσει την διάθεσή μας. Ωστόσο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήνουμε τέτοια πράγματα να μπαίνουν εμπόδιο στην καθημερινή μας ευτυχία.

Δείτε παρακάτω 8 χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίζετε καθημερινές ενοχλητικές καταστάσεις, στις οποίες όλοι έχουμε βρεθεί.


Πώς να πάρετε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, αν δεν έχετε νομίσματα



Η λύση είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί με στρογγυλό κεφάλι. Βάλτε το στην υποδοχή των νομισμάτων και το καρότσι θα ξεκλειδωθεί.

Πώς να ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου, αν τα κλειδιά είναι κλειδωμένα μέσα


Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο για πιο παλιά μοντέλα αυτοκινήτων. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα συνηθισμένο κορδόνι παπουτσιών. Δέστε μια θηλιά, όπως αυτή που φαίνεται στην φωτογραφία. Τεντώστε το κορδόνι σε γωνία απέναντι από την γωνία της πόρτας του αυτοκινήτου. Στην συνέχεια, μετακινήστε αργά το κορδόνι μπρος πίσω μέχρι να περάσει μέσα από την ρωγμή. Θα πρέπει να μπορείτε να δέσετε την θηλιά πάνω από τον μοχλό που ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου. Μόλις γαντζωθεί, τραβήξτε τον μοχλό και ανοίξτε την πόρτα.

Πώς να μπείτε στο αυτοκίνητό σας, αν έχει παγώσει η κλειδαριά από το κρύο

Ζεστάνετε το κλειδί με έναν αναπτήρα και βάλτε το στην κλειδαριά. Αυτό το κόλπο μπορεί να μην λειτουργήσει με την πρώτη προσπάθεια, οπότε συνεχίστε να προσπαθείτε.

Πώς να πάρετε το ασανσέρ, χωρίς να σταματάτε σε κάθε όροφο

Αν βιάζεστε να πάτε κάπου, αυτό το κόλπο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, αλλά μην το παρακάνετε, γιατί θέλουν και άλλοι άνθρωποι να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Για να πάρετε το ασανσέρ χωρίς να σταματήσετε σε κανέναν άλλον όροφο εκτός από αυτόν που θέλετε, κρατήστε το κουμπί “κλειστές πόρτες” μέχρι να κλείσουν οι πόρτες. Μετά πατήστε το κουμπί του ορόφου που θέλετε να πάτε, κρατώντας πατημένο το πρώτο κουμπί.

Πώς να ελέγξετε την ποιότητα της βενζίνης στο βενζινάδικο

Καλύψτε ένα κομμάτι λευκό χαρτί με μερικές σταγόνες βενζίνης. Στεγνώστε το με ένα πιστολάκι μαλλιών. Μόλις στεγνώσει η βενζίνη, θα πρέπει μετά βίας να είναι είναι ορατές οι κηλίδες πάνω στο χαρτί. Αντίθετα, αν δείτε ότι η κηλίδα είναι λιπαρή ή πολύχρωμη, τότε η βενζίνη δεν είναι καλής ποιότητας. Ένα κίτρινο χρώμα δείχνει ότι έχει αναμειχθεί με ντίζελ, ενώ ένας σκούρος δακτύλιος υποδηλώνει την παρουσία μετάλλων υψηλής πυκνότητας και πίσσας.

Πώς να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασιού, αν δεν έχετε τιρμπουσόν

Ένα μπουκάλι κρασιού μπορεί να ανοίξει με την βοήθεια ενός τοίχου ή ενός δέντρου. Πρώτα τυλίξτε την βάση του μπουκαλιού με μια πετσέτα ή βάλτε το μπουκάλι σε ένα παπούτσι, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Μετά, χτυπήστε το μπουκάλι σε μια σκληρή επιφάνεια έως ότου ο φελλός βγει μέχρι την μέση και στην συνέχεια απλά βγάλτε τον με τα χέρια σας.

Πώς να αποφύγετε τους λεκέδες από κραγιόν στα πάντα

Πάρτε ένα χαρτομάντιλο και χωρίστε τα φύλλα του. Πάρτε το πιο λεπτό φύλλο και βάλτε το στα χείλη σας. Τώρα, βάλτε λίγη πούδρα στα χείλη σας με το φύλλο ακόμα να τα καλύπτει.

Φτιάξτε μια αδιάβροχη θήκη κινητού

Για να αποφύγετε την άβολη κατάσταση με το κινητό μέσα σε ένα μπολ με ρύζι, φτιάξτε μια θήκη κινητού που θα παραμείνει αδιάβροχη ακόμα και αν κινητό σας πέσει μέσα στην θάλασσα.
Πηγή: tilestwra.com
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top