ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο 52χρονος Lee Kaplan από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, κρατούσε στο σπίτι του φυλακισμένα 12 κορίτσια, ηλικίας από έξι μηνών μέχρι 18 ετών. Πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στα ίχνη του;

Ο 52χρονος, είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, που δώρισαν οι γονείς του σε αυτόν. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και για αυτό το λόγο δώρισε την 14χρονη κόρη τους στον 52χρονο.

Η 18χρονη πλέον κοπέλα, δήλωσε στις αρχές πως ο δράστης την είχε αγοράσει από τους γονείς της, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Επίσης, δήλωσε στην αστυνομία ότι η Kaplan είναι ο πατέρας των δύο παιδιών της, ηλικίας 6 μηνών και 3 ετών.

Στα ίχνη του Kaplan οδήγησε την αστυνομία η γειτόνισσά του Jen Bets, η οποία δήλωσε πως είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις στην κατοικία του δράστη και υποστήριξε ότι «η 18χρονη κοπέλα έμοιαζε πολύ νέα για να είναι σύζυγος του 52χρονου» ενώ «τα μικρότερα κορίτσια έδειχναν τρομοκρατημένα».

Όλα τα ανήλικα παιδιά, είναι υπό προστατευτική κράτηση. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει την πραγματική ταυτότητα των κοριτσιών και να εντοπίσει τους πραγματικούς γονείς τους.

Ο Kaplan κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, σωματική επίθεση, άσεμνη επίθεση σε άτομο ηλικίας κάτω των 16 ετών, διαφθορά ανηλίκων και επικοινωνία με ανήλικο που αφορά σεξουαλικά αδικήματα, σύμφωνα με την Bucks County Courier Times.

Είναι άγνωστο, πόσο καιρό αυτά τα παιδιά ζούσαν με τον Kaplan.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top