ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Αδιανόητο αυτό που συνέβη απόψε στο Καμπ Νόου! Η θρυλική Μπαρτσελόνα δέχθηκε γκολ-μαχαιριά από την Παρί, αλλά κατάφερε να προκριθεί νικώντας 6-1 με τρία γκολ σε 7 λεπτά!

Ήταν λογικό ότι η Μπαρτσελόνα θα πιέσει από νωρίς για ένα γρήγορο γκολ με δεδομένο ότι χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώστε να στείλει το ματς στην παράταση. Οι Καταλανοί μπήκαν ψυχωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, έκλεισαν την Παρί στα καρέ της και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3’. Από μια σέντρα του Ραφίνια, η μπάλα κόντραρε και αναπήδησε μέσα στην περιοχή. Ο Τραπ έκανε κακή εκτίμηση καθυστερώντας να βγει και ο Σουάρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά βάζοντας… φωτιά στο «Καμπ Νόου»!

Οι Καταλανοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή με την Παρί να δείχνει ότι έχει μπει στο ματς αρκετά φοβισμένη και να «ξεμυτίζει» σπανίως από το δικό της μισό. Ο Μέσι είχε μια καλή ευκαιρία με απευθείας φάουλ που έφυγε άουτ στο 15’, όπως και ο Νεϊμάρ με τρομερό φαλτσαριστό σουτ στο 17’, που είχε την ίδια κατάληξη. Ο Σουάρες έκανε κακό τελείωμα στην αγκαλιά του Τραπ στο 35, όμως 5 λεπτά αργότερα η υπεροχή της Μπάρτσα δικαιώθηκε. Ο Σουάρες επιχείρησε να βρει τον Ινιέστα στην περιοχή, η πάσα του δεν ήταν πολύ καλή, όμως ο Ισπανός όχι μόνο πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα, αλλά και να τη γυρίσει με εντυπωσιακό τακουνάκι. Ο Κουρζάβα αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0!

Όλοι πίστεψαν ότι η μεγάλη ανατροπή είναι πιο κοντά από λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49’. Ο Ινιέστα πέρασε μπαλιά για τον Νεϊμάρ, ο Μενιέ γλίστρησε και έπεσε πάνω στον Βραζιλιάνο ανατρέποντάς τον εντός περιοχής. Ο Μέσι ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 3-0 και η Μπάρτσα έψαχνε ακόμα ένα γκολ για να πετύχει το… θαύμα!

Κάπου εκεί, ωστόσο, οι Καταλανοί άρχισαν να μένουν από δυνάμεις, απόρροια της ασφυκτικής πίεσης που ασκούσαν χωρίς… φρένο μέχρι εκείνο το σημείο. Η Μπαρτσελόνα άρχισε να αφήνει πολλά κενά στα μετόπισθεν και να γίνεται ευάλωτη σε αντεπιθέσεις, κάτι που οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν. Στο 52’ ο Καβάνι προειδοποίησε, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Μενιέ στην αντεπίθεση. Στο 62’, όμως, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να γλιτώσει την Μπαρτσελόνα από τον Ουρουγουανό «εκτελεστή». Ο Κουρζάβα γύρισε προς την περιοχή με κεφαλιά-πασα και ο Καβάνι με πανέμορφο σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν και (νόμιζε πως) τέλειωσε την υπόθεση πρόκριση! Ο Γερμανός γκολκίπερ πήρε μια άτυπη «ρεβάνς» δυο λεπτά αργότερα νικώντας τον σε τετ α τετ.

Εκεί που όλα εδειχναν να έχουν κριθεί, η Μπαρτσελόνα κατάφερε το απίστευτο. Ο Νεϊμάρ μείωσε σε 4-1 με φανταστική εκτέλεση φάουλ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουάρες κέρδισε «τραβηγμένο» πέναλτι με πτώση εντός περιοχής. Πάλι ο Νεϊμάρ το εκτέλεσε εύστοχα και οι Καταλανοί είχαν στη διάθεσή τους τέσσερα λεπτά να πετύχουν ένα πραγματικό έπος.


Και το έκαναν! Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ έκανε το γέμισμα και η «χρυσή» αλλαγή, Σέρχι Ρομπέρτο με προβολή έκανε το 6-1 και έγινε ο ήρωας στη μεαλύτερη και πλέον αδιανόητη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου!
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top