ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Τα τεράστια λάθη του Ιταλού "χαντάκωσαν" την προσπάθεια των συμπαικτών του, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ηττηθεί με
4-1 και να αποκλειστεί από τη Μπεσίκτας, ενώ έπαιζε για μια ώρα αγώνα με παίκτη παραπάνω!

«Χρυσή» ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακό για να βρεθεί στους «8» του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά μείωσαν άμεσα και βρέθηκαν να ψάχνουν ένα γκολ για την πρόκριση παίζοντας με παίκτη παραπάνω για μια ώρα. Όχι μόνο δεν το βρήκαν, αλλά αντιθέτως δέχθηκαν δυο γκολ, έχασαν με 4-1 και γνώρισαν «πικρό» αποκλεισμό.

Έτσι παρατάχθηκε

Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Βασίλης Βούζας τον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Λεάλι, με τους Ντα Κόστα και Ρέτσο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ, τον Φιγκέιρας να είναι δεξιά στην άμυνα και τον Σισοκό αριστερά. Στον άξονα έπαιξαν οι Καμπιάσο-Ρομαό έχοντας μπροστά τους ως «δεκάρι» τον Φορτούνη. Στο δεξί άκρο της επίθεσης κινήθηκε ο Ελιουνούσι, στο αριστερό ο Μανθάτης και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Το ματς

Κακό ξεκίνημα και «φθηνά» γκολ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ «μουδιασμένα» στο παιχνίδι αφού δυσκολευόταν πολύ να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, με αποτέλεσμα η Μπεσίκτας να τον κλείσει στα καρέ του. Στο 7’ ο Κουαρέσμα εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας τον Λεάλι σε καλή επέμβαση, ενώ μετά από συνεχόμενη πίεση των Τούρκων η ζημιά έγινε στο 10’, σε μια φάση που οι παίκτες των Ερυθρολεύκων έκαναν απανωτά λάθη. Μετά από σέντρα η μπάλα έμεινε για πολλή ώρα στην περιοχή, με τον Λεάλι να μην βγαίνει να μαζέψει την μπάλα, ως όφειλε. Οι αμυντικολι απομάκρυναν την μπάλα με δυσκολία, αλλά ο Φοτούνης την έχασε εκ νέου έξω από την περιοχή. Ο Ταλίσκα σέντραρε από τα δεξιά, ο Ντα Κόστα έχασε τον Αμπουμπακάρ και αυτός σκόραρε ανενόχλητος με κοντινή κεφαλιά.

Στο 20’ ο Ελιουνούσι πήρε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Φάμπρι χάνοντας καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός δέχθηκε δεύτερο γκολ, εξίσου «φθηνό». Συγκεκριμένα, στο 22’ ένα γύρισμα από τα δεξιά κατέληξε στον Μπάμπελ, αυτός σούταρε και ο Λεάλι δεν αντέδρασε με σωστό τρόπο και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Γκολάρα Ελιουνούσι και αποβολή!

Ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης στο 31’. Από κλέψιμο του Μανθάτη, ο Σισοκό σέντραρε από τα αριστερά, ο Ελιουνούσι έπιασε φοβερό «ψαλιδάκι» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φάμπρι μειώνοντας σε 2-1. Μάλιστα, στο 39’ τα δεδομένα ήρθαν… τούμπα υπέρ των Ερυθρολεύκων, αφού ο Αμπουμπακάρ έκανε κουτουλιά εκτός φάσης στον Ρέτσο και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός είχε στη διάθεσή του μια ώρα αγώνα με παίκτη παραπάνω για να πετύχει ακόμα ένα γκολ που θα του έδινε την πρόκριση!

Ανούσια κατοχή μπάλας

Όπως ήταν λογικό, η Μπεσίκτας μαζεύτηκε πιο πίσω έχοντας το αριθμητικό μειονέκτημα, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να την κλείσει στο δικό της μισό. Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν΄στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν 2-3 καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά. Στο 49’ ο Ελιουνούσι βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και γύρισε στον Ανσαριφάρντ που δεν πρόλαβε να μπει στη φάση και οι Τούρκοι απομάκρυναν πάνω στη γραμμή, ενώ στο 56’ ο Ταλίσκα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με τακουνάκι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 58’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φανταστικό φάουλ από πλάγια θέση, με τον Φάμπρι να κάνει απίστευτη επέμβαση κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο «παραθυράκι» της εστίας του!

Τραγικός Λεάλι και «αυτοκτονία»

Κάπου εκεί, όμως, τα πράγματα άρχισαν να «στραβώνουν» αφού η υπεροχή του Ολυμπιακού εξασθένησε, με τους Πειραιώτες να έχουν μεν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορούν να φτιάξουν φάσεις. Πάντως, όσο έψαχναν μόλις ένα γκολ η πρόκριση ήταν ακόμα ανοιχτή. Όλα αυτά μέχρι το 75’, όταν ήρθε η καταστροφή! Ο Μπάμπελ έκανε διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει κάτω από το χέρι του Λεάλι, με τον Ιταλό να λειτουργεί ακόμα μια φορά ερασιτεχνικά και ουσιαστικά να «καίει» τον Ολυμπιακό. Σα να μην έφτανε αυτό, οι Ερυθρόλευκοι κατέρρευσαν και δέχθηκαν και τέταρτο γκολ στο 84’ από πλασέ του Τοσούν μετά από κάθετη μπαλιά του Ταλίσκα.








Πηγή: sportdog.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top