ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Μια ακόμα φορά που πήραν φωτιά οι θεωρίες συνωμοσίας μετά το παράξενο αντικείμενο που εντοπίστηκε από την κάμερα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Και φυσικά η NASA έκοψε τη ζωντανή μετάδοση!Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν πως το βίντεο θα μπορούσε να έχει αλλοιωθεί από τη NASA για να κάνει τα παράξενα αντικείμενα να εξαφανίζονται.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από τον χρήστη Streetcap1 φαίνεται ένα UFO σε σχήμα τσιγάρου να αιωρείται ενώ δύο φωτεινά αντικείμενα βρίσκονται λίγο πιο κάτω.

"Νόμιζα ότι έβλεπα πράγματα. Έπρεπε να είμαι γρήγορος. Το εξασθενημένο φως στο τέλος ήταν ξαφνικό και πιστεύω πως η NASA έκλεισε λίγο τη φωτεινότητα", σημειώνεται σε λεζάντα.

Μιλώντας για το βίντεο, ο κυνηγός UFO Tyler Glockner από το Secure Team 10 υποστηρίζει πως δεν ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πολύ μακρύ σε σχήμα πούρου UFO.

"Έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες, πιθανώς χιλιάδες ώρες υλικού από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχω δει UFO, κρυστάλους πάγου, διαστημικά απόβλητα, αντανακλάσεις φωτός αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά".

Πηγή: Mirror
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top