ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image
Το «Survivor», το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχει καταφέρει, να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς σε κάθε επεισόδιο «σπάει» και από ένα νέο ρεκόρ.



Οι απόψεις βέβαια-όπως είναι-φυσικό-διίστανται, καθώς δεν μπορεί να αρέσει σε όλους αυτό το παιχνίδι! Πολλοί είναι εκείνοι που το παρακολουθούν ανελλιπώς αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν δει ούτε μισό επεισόδιο!

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», μάλλον ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και είναι από αυτούς που «κράζουν» το Survivor!

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων είπε: «Τι πρόγραμμα είναι αυτό; Σε τι μας ωφελεί το Survivor; Είναι δύο ομάδες, που η μία έχει «Διάσημους» που δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους! Ποιος είναι διάσημος; Ο Σπαλιάρας, επειδή πή@@ξε 4000 γυναίκες; Μην τρελαθούμε τελείως! Ο εγκέφαλος του τηλεθεατή πρέπει να έχει πάθει μαλ@@νση για να βλέπει τέτοια προγράμματα…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο χείμαρρος Βαγγέλης! Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top