ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Για ακόμα μια φορά χθες βράδυ, όλη η
Ελλάδα (άντε καλά, σχεδόν όλη) συντονίστηκε στις 21:00 ακριβώς στο Σκάι για να απολαύσει το Survivor!

Εννοείται, πως τα ευτράπελα δεν θα έλειπαν και από αυτό το επεισόδιο! Με το που ξεκίνησε βασικά τα πλάνα των Διάσημων μιλούσαν από μόνα τους! Χρανιώτης, Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος άρχισαν να «στολίζουν» τους Μαχητές καθώς στην συνέχεια η συζήτηση έγινε πιο «πικάντικη» με τα σχόλια του Χανταμπάκη και του ΒΟ!




Αφού ξημέρωσε για τα καλά, η Ειρήνη Κολιδά, η μαμά που βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών – και είναι και υποψήφια για αποχώρηση, να τα λέμε κι αυτά – είχε ένα αναπάντεχο ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες λίγο πριν ξεκινήσουν την μάχη οι δυο ομάδες! Την έπιασε το παράπονα που είναι εδώ και ένα μήνα μακριά από το σπίτι της και το παιδί της! «Θεωρώ οδυνηρό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να σκέφτομαι ότι έχει μεγαλώσει, ότι ψηλώνει, ότι μεγαλώνουν τα ποδαράκια του, τα μαλλιά του κλπ. » και μετά δήλωσε πως από την μια εύχεται να φύγει από το παιχνίδι να πάει να βρει το παιδί της κι από την άλλη θέλει να μείνει να συνεχίσει να μάχεται και κάπου εκεί έβαλε και λίγο τα κλάματα! Μας μπέρδεψες…




Και αφού το ξεπέρασε γρήγορα κι αυτή, το ξεπεράσαμε γρήγορα κι εμείς προχωράμε στον… αγωνιστικό χώρο! Εντάξει, σε κάθε δοκιμασία όλο και κάποιος θα φάει τα μούτρα του από την βιασύνη και την ένταση της στιγμής βρε αδερφέ… αλλά βρε Ειρήνη μου, συγγνώμη πολύ γέλασα! Ελπίζω βέβαια να μην χτύπησες…




Και προσπαθήστε τώρα να σταματήστε να γελάτε για να προχωρήσουμε.. Η Ειρήνη, λοιπόν, έδωσε μεγάλη μάχη με την Ελισάβετ αλλά η τούμπα της φαίνεται πως την καθυστέρησε αρκετά αλλά εντάξει ας μην τα ρίχνουμε όλα εκεί… το σημάδι της Ελισάβετ είχε στυλ και καλύτερο στόχο και η νίκη της έφερε το 5-1! (Μαχητές – Διάσημοι)




Και πάμε λίγο πιο γρήγορα τώρα κι από το 5-1 σας πάω στο 9-1, όπου στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται Στέλιος Χανταμπάκης και Κώστας μισθοφόρος. Πολύ καλό σημάδι και τεχνική… αυτά είχε ο μισθοφόρος και αυτά έφεραν την νίκη στους Μαχητές καθώς έκαναν το 10-1 με ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!




Και μετά την νίκη αυτή έρχεται το ακόμα καλύτερο! Και τι είναι αυτό; Το κράξιμο του μισθοφόρου μπροστά στις κάμερες για τους διάσημους «Το 10-1 ήταν ψιλοξεφτιλισμός…». Απολαυστικός!




Κι από την πλευρά των διάσημων πάλι, δεν έλειψαν οι «όμορφοι» χαρακτηρισμοί και το κράξιμο της Πασχάλη και του Χρανιώτη για τον Τσανγκ δεν είχε τελειωμό!




Και φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά… η ώρα της αποχώρησης έφτασε και η ανατροπή έγινε! Προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη η μαμά, η Ελισάβετ και ο Γουίλι και όταν ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε το όνομα που θα απομακρυνόταν από τον Άγιο Δομίνικο, λίγο κάγκελο μείναμε όλοι!




Ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο – μαλλιοτράβηγμα!


Πηγή: youweekly.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top