ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ταξίδεψα, που λέτε, στην πανέμορφη Σκιάθο…
Στο ταξίδι μου αυτό, δεν θα μπορούσα να μην πάω να γνωρίσω την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, του παίκτη που έχει μονοπωλήσει τον ενδιαφέρον στο Survivor…Έτσι, με το Youweekly.gr πήγαμε στο φούρνο «Ντάνος», για να συναντήσουμε και να συζητήσουμε με τους θείους του Γιώργου, τον κ.Γιάννη και τον κ.Γαρύφαλλο...

Δύο γλυκύτατοι άνθρωποι, μας υποδέχθηκαν στο κατάστημα τους και μας άνοιξαν την καρδιά τους όσον αφορά τον ανιψιό τους. Και οι δύο είναι αδέρφια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, της κ.Ράνιας. Μάλιστα, ο κ.Γιάννης είναι εκείνος που στάθηκε δίπλα του σαν δεύτερος πατέρας μετά τον χαμό του πατέρα του, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον...

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κ.Γιάννη ο οποίος μας αποκάλυψε όλα αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον Γιώργο, αλλά εξέφρασε και την στεναχώρια του για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του: «Ο Γιώργος είναι αυτό ακριβώς που βλέπεται! Τίποτα παραπάνω…Είναι υπομονετικός, μπορεί κάποια στιγμή να περάσει τα όρια του, αλλά είναι υπομονετικός! Δεν έχει πρόβλημα!«.

Ωστόσο, με μία βόλτα που κάναμε στην Σκιάθο μάθαμε ότι ο Γιώργος δούλευε και σε νυχτερινά μαγαζιά κάνοντας PR… «Ναι ισχύει. Δούλευε σε μαγαζιά, ήταν και μπάρμαν μια περίοδο, το καλοκαίρι ασχολείται με το σκι, με το βενζινάδικο που έχουν…Το Survivor γι’αυτόν ήταν μία εμπειρία…»

Εκείνος, σαν οικογένεια του, πώς βλέπει όλον αυτόν τον πόλεμο που του κάνουν πολλές φορές; Που μπορεί να οφείλεται; «Επόμενο είναι να στεναχωριόμαστε οικογενειακώς όταν βλέποντας αυτή την πίεση που του κάνουν. Η μητέρα του τον βλέπει και είναι έτοιμη να σκάσει! Είναι λογικό! Αλλά είναι καλός παίκτης και γι’αυτό το κάνουν αυτό…»..

Αν ερχόταν η Σόφη Πασχάλη στον φούρνο, που είπε τα χειρότερα για τον Αγγελόπουλο, τι θα την κερνούσε; «Πολύ ευχαρίστως να την κεράσουμε ότι θέλει! Δεν έχουμε τίποτα απολύτως μαζί της! Ένα παιχνίδι είναι αυτό… Δεν μας έχει ενοχλήσει, ούτε έχουμε να χωρίσουμε κάτι μαζί της…Τον Γιώργο σίγουρα τον ενόχλησε που δεν το χαιρέτησε όταν αποχώρησε, που του έδωσε μόνο το χέρι της, σίγουρα δεν του πέρασε αδιάφορο αυτό, αλλά και πάλι ο Γιώργος ήθελε να την χαιρετήσει άσχετα που εκείνη δεν ήθελε…»

Ποια η σχέση του με τον Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί μάθαμε ότι γνωρίζονται από παλιά…»Ναι, έκαναν παρέα εδώ στην Σκιάθο γιατί ο Γιάννης δούλευε εδώ κάποια καλοκαίρι! Ο Σπαλιάρας είναι πάρα πολύ καλό παιδί! Τον στηρίζει και στο παιχνίδι, επειδή είναι και φίλοι, αλλά όπως σου είπα, είναι και πολύ καλό παιδί ο Γιάννης και πιστεύω ότι ταιριάζουν πιο πολύ με τον Γιώργο…Και ο Μπο βέβαια έρχεται στο νησί, γνωριζόντουσαν από τα καλοκαίρια…»

Όσον αφορά του καυγάδες, με τους συμπαίκτες του! Τι πιστεύει ο ίδιος ότι έγινε; «Δεν θεωρώ ότι όλο αυτό έγινε για ένα ψάρι…Αυτοί ξέρουν εκεί μέσα τι γίνεται! αλλά δεν νομίζω να τσακώθηκαν για ένα ψάρι! »

Όσο για τον Χανταμπάκη; Τι θεωρεί; Πιστεύει ότι μπορεί κάποια στιγμή να του ορμήξει; «Ο Χανταμπάκης ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανε που ειρωνεύτηκε για τον σταυρό. Εγώ θέλω να του πω να σταματήσει να τον πιέζει γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, για όλους! Απλά να σταματήσει να τον πειράζει γιατί… δεν ξέρω…«, είπε χαρακτηριστικά, ενώ μόλις του είπα πως βλέπω τον Χανταμπάκη να τις φάει καμιά μέρα έτσι όπως πάει, εκείνος ξέσπασε σε γέλια…

Δεν έλειψε ωστόσο, να μας μιλήσει και για τις θαυμάστριες του ανιψιού του αλλά και την μητέρα του… Στην συνέχεια στην κάμερα του Youweekly.gr, μίλησε και ο κ.Γαρύφαλλος, ο άλλος θείος του Γιώργου ο οποίος με την σειρά του έστειλε τις ευχές και τα δικά του μηνύματα: «Εγώ βλέπω τον Γιώργο πολύ δυνατό. Θέλω να είναι καλά! Εγώ θα του πω να κρατάει δυνατά και είμαστε όλοι μαζί του…Θα νικήσει!»

Δείτε όλη την συνέντευξη και αυτά που αποκάλυψαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top