ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Φαίνεται πως ο τίτλος «είναι τρελός ο Κύπριος» που έδωσαν οι συμπαίκτες του είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Ο Κύπριος παίχτης του Survivor από την ομάδα των Μαχητών, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, έδειξε από την αρχή ότι είναι ένα παλικάρι που δεν του αρέσει να χάνει. Ασχολείται επαγγελματικά με τις καταδύσεις και του αρέσουν οι έντονες αθλητικές δραστηριότητες που τον φτάνουν στα όρια του. Ο Μάριος στις 2 Οκτωβρίου 2016 μαζί με ακόμα 280 δύτες κατέρριψαν το ρεκόρ Γκίνες για λογαριασμό της Κύπρου κάνοντας την μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα κάτω από το νερό σε βάθος πέντε μέτρων. 

Η ανθρώπινη αλυσίδα συμβολίζει την σταθερότητα και ενότητα. Μετά το συμβάν ο Μάριος φωτογραφήθηκε περήφανος μαζί με την σημαία του ρεκόρ Γκίνες. «Ο Μάριος από παιδί ήταν ανήσυχος και του άρεσε να δοκιμάζει τα όρια του. Ήταν δική του απόφαση να πάει στο Survivor. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε ή θα έπρεπε να τον επηρεάσουμε.

Ο Μάριος είχε πάντα μια τεράστια αυτοπεποίθηση και το μότο του ήταν δεν υπάρχει το δεν μπορώ αλλά το δεν θέλω. Έχω εμπιστοσύνη στον Μάριο και στις δυνατότητες του» δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του παίχτη σε τοπικό κανάλι της Κύπρου.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top