ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο ταμπού στο κρεβάτι. Οι άντρες το λατρεύουν, οι γυναίκες το φοβούνται. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, οι γυναίκες δυσκολεύονται να το πάρουν απόφαση και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουν το πρωκτικό σεξ με τον σύντροφό τους.
Τι πραγματικά συμβαίνει όμως και πώς μπορείς να την κάνεις να το θέλει περισσότερο από εσένα;
Όσο και να σου φαίνεται απίστευτο, η σύντροφός σου θέλει να το δοκιμάσει όσο κι εσύ.
Αυτό που την κάνει να δυσκολεύεται να ενδώσει είναι ο τρόπος που εσύ ο ίδιος χειρίζεσαι το θέμα. Ακόμα και αν δεν της αρέσει, να είσαι σίγουρος πως έχει την περιέργεια να δοκιμάσει τις ικανότητές σου και σε αυτόν τον τομέα. Είναι στο δικό σου χέρι να την… εθίσεις σε αυτού του είδους το σεξ και να την κάνεις να στο ζητάει μόνη της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα 5 απλά βήματα που ακολουθούν.
Αντιμετώπισε το σαν κάτι φυσιολογικό
Πολύς ντόρος γίνεται γύρω από αυτό το θέμα, γεγονός που φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα όσον αφορά την «περιέργεια» των γυναικών να το δοκιμάσουν. Ακόμα και όσες έχουν πάρει την πρώτη κρυάδα δυσκολεύονται να το επαναλάβουν, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο το αντιμετωπίζουν οι άντρες. Τι εννοούμε; Οι γυναίκες λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τη άποψη του συντρόφου τους για το θέμα. Αν εσύ ο ίδιος το παρουσιάζεις σαν κάτι τρομερό, δύσκολο, φτηνό και ντροπιαστικό για εκείνη, μην περιμένεις να δεχτεί να το κάνει μαζί σου. Αντιθέτως, αν το συζητήσεις όπως συζητάς μαζί της και όλα τα υπόλοιπα θέματα και την κάνεις να αισθανθεί άνετα, το πιο πιθανό είναι να την ιντριγκάρεις τόσο που θα στο ζητήσει ή θα σε… καθοδηγήσει μόνη της.
Μην της το ζητάς επίμονα
Ξέρει ότι το θέλεις. Είμαστε σίγουροι πως της έχεις δώσει να καταλάβει της προθέσεις σου. Μη νομίζεις ότι το πέρασε στο ντούκου. Το σκέφτεται και το επεξεργάζεται. Με το να το συζητάς ξανά και ξανά και να επιμένεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κουράσεις και να της προκαλέσεις αποστροφή για το θέμα. Ξέρεις ποια είναι η πιο έξυπνη κίνηση; Νε πετάξεις την «ιδέα», να μην το αναφέρεις ξανά και να την αφήσεις με την απορία αν το είπες γιατί πραγματικά σκέφτεσαι πως θέλεις να το κάνεις μαζί της ή για να την τεστάρεις. Μην ξεχνάς ότι τα παιχνίδια εγκεφάλου είναι το παν για τις γυναίκες. Μην απορήσεις αν κάποιο βράδυ εμφανιστεί μπροστά σου με «περίεργες» ορέξεις.
What happens in Vegas, stays in Vegas
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε. Όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης και όταν αφορά σε ένα θέμα τόσο λεπτό μην περιμένεις να αφεθεί στα χέρια σου αν δεν της έχεις αποδείξει πως μπορεί να σε εμπιστεύεται. Ξέρουμε την ανάγκη σου να διηγηθείς στους φίλους σου τις καυτές σου περιπέτειες μαζί της, όμως να ξέρεις πως σε περίπτωση που φτάσουν στα αυτιά της οι αναμεταδώσεις σου από την κρεβατοκάμαρά σας, μάντεψε ποιος θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Κέρδισε πρώτα την εμπιστοσύνη της και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.
Χειρίσου το θέμα με τη σοβαρότητα που του αρμόζει
Όταν επιτέλους αποφασίσει να σου παραχωρήσει την «πίσω πόρτα» φρόντισε να φανείς άξιος των προσδοκιών της. Είναι αγχωμένη, φοβισμένη και η αγωνία μήπως κάτι πάει στραβά δεν την αφήνει να το απολαύσει. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προστατευτικός απέναντί της και να το προχωρήσεις αργά και σταθερά ώστε να νιώσει ασφάλεια και όχι αμηχανία. Και μην ξεχνάς: Aν την κάνεις να νιώσει «άντε να τελειώνουμε, του έκανα την χάρη», μην περιμένεις να χαρείς ξανά το πρωκτικό σεξ. Όχι μαζί της τουλάχιστον.
Δείξε της πόσο σου άρεσε
Μετράει όσο τίποτα άλλο για εκείνη. Να ξέρει πως άξιζε την αναμονή, τον κόπο και το άγχος. Ωστόσο, άφησε την καιρό να περιμένει να της ζητήσεις την επόμενη φορά, καθώς αυτό θα της διεγείρει την φαντασία. Μην δείξεις ενθουσιασμένος και ασυγκράτητος και άστη να πιστεύει πως ό,τι έγινε ήταν κάτι νορμάλ, αναμενόμενο και η φυσική κατάληξη ενός ζευγαριού που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.
Πηγή
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top