ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Στον ερυθρόλευκο Τύπο υπάρχει αναφορά στις συζητήσεις του Έλληνα τεχνικού με τους διοικούντες του Ολυμπιακού.

Πρωτοσέλιδο χτύπημα στο μπαλκόνι της σελίδας έχει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» την πιθανή πρόσληψη του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού. «Αυτός ξέρει» ειναι ο τίτλος του θέματος για τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη επιλογή στο σε αυτο το κρίσιμο χρονικό σημείο της σεζόν . Μάλιστα υποστηρίζεται, ότι η τρίτη αποστολή του sir Τάκης στο λιμάνι θα είναι για το νταμπλ. Αναφέρεται συν τοις άλλοις, ο νέος προπονητής θα προπονήσει την Πέμπτη την ομάδα του Πειραιά στου Ρέντη και παράλληλα υπάρχει ρεπορτάζ για τις συζητήσεις με τον Γκαρντ.

Από την άλλη ο «Πρωταθλητής» γράφει, ότι ο Λεμονής ανακοινώνεται την Πέμπτη και το απόγευμα θα είναι στου Ρέντη. Χαρακτηρίζεται δε ως... ερυθρός αστέρας, μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα. Αποκαλύπτε μάλιστα τις συζητήσεις που είχε ο Έλληνας τεχνικός για το ρόστερ το οποίο και εμπιστεύεται! Μάλιστα ο τίτλος του πρωτοσέλιδου είναι «Είμαστε πιο δυνατοί από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ».

Τέλος το ιστορικό «ΦΩΣ» παίζει στο μπαλκόνι τον Τάκη Λεμονή, αλλά και τις συζητήσεις με τον Γκαρντ και εξηγεί γιατί στον Ολυμπιακό μετέφεραν σήμερα το θέμα προπονητή.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:


Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top