ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


https://www.facebook.com/maria.naoum.nama
Η Μαρία ήταν 15-16 χρόνων όταν πήρε τα πρώτα ερεθίσματα στο σχέδιο και στο χρώμα ζωγραφίζοντας με λάδια.

Στην ίδια ηλικία πήρε και την πρώτη της φωτογραφική μηχανή .Ήταν από την αρχή αλληλένδετα κομμάτια για εκείνη ,φωτογράφιζε για να ζωγραφίζεί και ζωγράφιζε εμπνευσμένη από τις φωτογραφίες . Δίπλα στον Στέλιο Τριαντή ,γλύπτη και συντηρητή αρχαίων έργων της Ελλάδος ήρθε σε επαφή με την γλυπτική αποκομίζοντας γνώσεις που καθόρισαν την αντίληψη της για την Τέχνη . Η τέχνη ήταν μέσα της , ήταν παντού για εκείνη παντού , είναι ο πηλός που παίρνει μορφή ,το χρώμα ζωντανεύει, η εικόνα που μένει .Μέσα από τις πρώτες της φωτογραφίες αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχουν όρια. Σήμερα Ο ουρανός δεν έχει χρώμα και μορφή είναι ανεξάντλητος. Τheirs no limits…είναι ο κανόνας της στην Τέχνη !!
Ο φακός φλερτάρει μαζί της σαν σε ερωτικό στοιχείο και  το όνομα της είναι πολύ ψηλά, την Ναούμ την βλέπεις σε χώρους μόδας ,θεάματος ,event,συναυλίες θεατρικές παραστάσεις και αν την ρωτήσεις για όρια θα σου πεί αφοπλιστικά Δεν υπάρχουν όρια στην τέχνη . Κάθε κλικ για εκείνη είναι πρόκληση . Σε κάθε εικόνα ψάχνει το συναίσθημα και την ομορφιά της ισορροπίας .
Εχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας ,σχεδιαστές και στυλίστες ,με τον χώρο της δημοσιογραφίας οπως και με το χώρο του θεάτρου και της μουσικής με πιο πρόσφατη συνεργάσια με τον Γιώργο Μακρή και τις παραγωγές του .


 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top