ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα του Game of thrones.

Με ένα live event στο Facebook που έμοιαζε περισσότερο με το μαρτύριο της σταγόνας, το HBO αποκάλυψε πότε θα δούμε και πάλι τους ήρωες του Τζορτζ Μάρτιν στη μικρή οθόνη.

Αν για να έρθει ο Χειμώνας θα χρειαστούμε τόσο χρόνο όσο χρειάστηκε το HBO για να μας αποκαλύψει την ημερομηνία πρεμιέρας του έβδομου κύκλου του “Game of thrones”, δεν χρειάζεται ούτε να γεμίσουμε τα κελάρια μας, ούτε να προμηθευτούμε άφθονα ξύλα για τη φωτιά, ούτε να ράψουμε ζεστά ρούχα. Θα έχουμε πεθάνει πρώτα από βαθιά γεράματα. Ή από βαρεμάρα…

Το live event που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Facebook και το οποίο επρόκειτο να αποκαλύψει πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν επιβεβαίωσε το παράδειγμα που είχε αναφέρει ο Αϊνστάιν για τη θεωρία της σχετικότητας: «Βάλε το χέρι σου σε έναν καυτό φούρνο για ένα λεπτό και θα μοιάζει με μία ώρα».

Η αποκάλυψη έγινε, επιτέλους, και επιβεβαιώθηκε ότι θα αργήσουμε πολύ, πάρα πολύ (σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν) να δούμε την πρεμιέρα του νέου κύκλου, στις 16 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι πολλά επεισόδια θα συμπέσουν με τις διακοπές πολλών από εμάς, επομένως πάρτε από τώρα κανένα powerbank για τη φορητή συσκευή σας στην οποία θα παρακολουθήσετε το “GoT”.

Όσο για το live event; Επί πολλά λεπτά έδειχνε μία παγοκολόνα και δύο φλογοβόλα (έστω δράκους) στραμμένα προς αυτή. Οι υπεύθυνοι του event κάλεσαν τους χρήστες να πληκτρολογούν στα σχόλια τη λέξη «φωτιά», για να κάνουν το κομμάτι πάγου, το οποίο περιείχε την ημερομηνία πρεμιέρας, να λιώσει ταχύτερα. Αρκετά λεπτά αργότερα, το streaming διακόπηκε προτού αποκαλυφθεί η ημερομηνία, για να επανέλθει, να ξαναπέσει και να επιστρέψει με τα φλογοβόλα στο φουλ, γιατί προφανώς βαρέθηκαν και οι ίδιοι οι συντελεστές με αυτό που δημιούργησαν.

Την αποκάλυψη της ημερομηνίας τη συνόδευσε ένα μικρό teaser με αγάλματα των βασικών οίκων του Γουέστερος και με λίγες ατάκες, με βασικότερη αυτή του Τζον Σνόου να λέει: «Υπάρχει μόνο ένας πόλεμος που έχει σημασία: ο Μεγάλος Πόλεμος, και είναι εδώ». Σκηνές από τη νέα σεζόν δεν υπήρχαν και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να περάσουμε από την ίδια διαδικασία για να αποκαλύψουμε ένα νέο τρέιλερ, όταν αυτό κυκλοφορήσει.


Πηγή: protothema.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top