ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Μπροστά στις κάμερες, δημοσιογράφος του CNN, δοκίμασε τμήματα ανθρώπινου εγκεφάλου, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για μία ινδουιστική σέκτα τα μέλη της οποίας κανιβαλίζουν.



Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", o Αμερικανός δημοσιογράφος, Ρεζάν Ασλάν, επισκέφθηκε την Ινδία και συμμετείχε σε τελετουργικό σέκτας προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Το αηδιαστικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Believer" προβλήθηκε την Κυριακή προκαλώντας τη φρίκη και την απογοήτευση πολλών θεατών αλλά και την οργισμένη αντίδραση Ινδουιστών της Αμερικής. 

Η Τάλσι Γκάμπαρτ, η μόνη Ινδουίστρια στο αμερικανικό Κογκρέσο, δήλωσε : 

"Είμαι πολύ ανήσυχη που το CNN χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να ενισχύσει στους ανθρώπους την καχυποψία και τον φόβο για τον Ινδουισμό".

Η Δημοκρατική πολιτικός από τη Χαβάη πρόσθεσε: "Προφανώς ο Ασλάν προσπαθεί να βρει παράλογους και εντυπωσιακούς τρόπους για να απεικονίσει τον Ινδουισμό".

Ο Ασλάν, γεννημένος στο Ιράν, βρέθηκε στο πλευρό μελών της σέκτας "Aghori" και κλήθηκε να... φάει μαγειρεμένο εγκεφαλικό ιστό στη διάρκεια τελετουργικού. 

Στη συνέχεια ήπιε αλκοολούχο ποτό μέσα από ένα ανθρώπινο κρανίο. Και κάποια  στιγμή πήγε να τσακωθεί με τον αρχηγό της σέκτας ο οποίος του φώναξε: "Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ". 
  Μετά ο αρχηγός της σέκτας άρχισε να τρώει τα δικά του κόπρανα και στη συνέχεια τα... πέταξε στο Ασλάν, ο οποίος του είπε χαριτολογώντας: «Νιώθω πως αυτό θα ήταν λάθος".

  Η σέκτα Aghori που απαριθμεί περίπου 100 μέλη, πιστεύει στη ινδουιστική θεότητα Σίβα και θεωρεί  ότι τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top