ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Για να ανοίξατε αυτό το άρθρο θα είστε από αυτούς που αγχωθήκατε μήπως μας κόψουν τα survivor και λοιπά τηλεριάλιτι.
Μην αγχώνεστε. Η είδηση αφορά άλλη χώρα και όχι την Ελλάδα. H Άγκυρα λοιπόν εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τις εκπομπές τηλεριάλιτι που προβάλλουν τις ερωτικές γνωριμίες κι οι οποίες αντίκεινται στις τουρκικές παραδόσεις, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς.
«Υπάρχουν ξένα προγράμματα που στοχεύουν στο να καταργήσουν τον θεσμό της οικογένειας» είπε ο Κουρτουλμούς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. «Πρόκειται για πράγματα που δεν συνάδουν με τα έθιμά μας, τις παραδόσεις μας, τα πιστεύω μας, τη δομή της τουρκικής οικογένειας και την κουλτούρα των εδαφών της Ανατολίας».
«Γνωρίζω ότι υπάρχουν 120.000 ατομικές καταγγελίες» επισήμανε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, διευκρινίζοντας ότι οι καταγγελίες αυτές έχουν υποβληθεί στην προεδρία και στο γραφείο του πρωθυπουργού.
«Θεού θέλοντος, θα απαντήσουμε σε αυτά τα αιτήματα της κοινωνίας» συμπλήρωσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για την έκδοση σχετικού νομοθετικού διατάγματος.
Το 2016 η Αρχή ΜΜΕ της Τουρκίας (RTÜK) επιβεβαίωσε ότι έλαβε σχόλια, κυρίως καταγγελίες, από 10.691 πολίτες σχετικά με αυτές τις εκπομπές.
Πηγή 
loading...
 
Top