ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Δεν βγαίνει χωρίς λόγο στον αέρα, με υπογραφή έγκυρου δημοσιογράφου, πασίγνωστου για την ηθική του, καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει στραφεί κατά του Ολυμπιακού!

Κι όχι μόνος του. Σε ανίερη συμμαχία με τους εχθρούς της ομάδας δρα αντιολυμπιακά ο άνθρωπος που παράδωσε την ΠΑΕ στον Μαρινάκη. Μετά από οικονομικό νιτερέσο, βέβαια.

Τι, λοιπόν, να αποκρύπτεται σε μία ευθεία καταγγελία, ένα απίθανο ξεφωνητό στον Κόκκαλη; Σίγουρα κάτι χοντρό έφθασε στα αυτιά του εφοπλιστή μεγαλομετόχου για τη γούνα του Κόκκαλη ο οποίος εμφανίζεται από το μηχανισμό της ΠΑΕ να συμμετέχει σε βρώμικο πόλεμο ενάντια στον αγωνιστή του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης για συγκεκριμένους λόγους έχει αποχωρήσει από τα ''εγκόσμια'' τόσο του Ολυμπιακού, όσο των μπίζνες. Ο κάποτε Νο1 επιχειρηματίας στη χώρα. Επόμενο, λοιπόν, ήταν να κουνηθούν κτήρια από το σεισμό, από την έκπληξη που προκάλεσε η ''δοσμένη'' πληροφορία ότι ο Κόκκαλης αποφάσισε να υπονομεύσει, να καθαρίσει τον Μαρινάκη. Για ποιο λόγο, αλήθεια;

Το πιθανότερο είναι ο Μαρινάκης να έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης. Κάτι να του είπανε, κάτι να έπιασαν οι κεραίες του και εντελώς κουφά και από το πουθενά να χρέωσε τις όποιες υποψίες σε βάρος του πρώην προέδρου με τους περισσότερους τίτλους στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Γι αυτό, ίσως, ο Μαρινάκης έστειλε στον Κόκκαλη την προειδοποίηση:

-- Σωκράτη, όχι σε μένα αυτά! Ξέρω πως κινείσαι, μη συνεχίσεις, διότι θα προχωρήσω και σ’ άλλες αποκαλύψεις. Θα γίνω περισσότερο συγκεκριμένος…

Τίποτα δεν αποκλείεται, αυτό μας έχει μάθει η ζωή. Όλα μέσα είναι, ακόμα και ο Κόκκαλης να ξέπεσε τόσο, να κοντράρει τον Ολυμπιακό, όπως του καταλογίζουν.

Το τελευταίο. Στα όρια του γελοίου θα είναι να ισχυριστεί ο Μαρινάκης ότι… δεν ξέρει τίποτα για την πιστολιά, ότι δεν έχει σχέση με την καταγγελία σε βάρος του Κόκκαλη.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top