ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την ώρα που στον Ολυμπιακό ...
περίμεναν την απάντηση του "Γάλλου", δε φαντάζεστε με ποιον προπονητή γινόταν συνάντηση στο Λιμάνι!

Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς από το Λιμάνι διέρρευσε χθες με επίσημη ενημέρωση ότι ανέμεναν μέχρι αργά το βράδυ την απάντηση του Γκραντ, ωστόσο η θετική απάντηση του Γάλλου δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι είναι θετικός να αναλάβει την ομάδα μόνο το καλοκαίρι και όχι σε αυτή τη φάση. Χθες, άλλωστε, το βράδυ σας ενημέρωσε συγκεκριμένα και αναλυτικά ο Sportdog για όλες τις προεκτάσεις του θέματος που καίει το μεγάλο λιμάνι.


Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που έληγε, σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον Πειραιά, η διορία για την τελική απάντηση του Γκραντ, τελείωνε η συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον Τάκη Λεμονή!



Πρόκειται, βεβαίως, για τη δεύτερη συνάντηση το τελευταίο διήμερο των Ερυθρολεύκων με τον Έλληνα τεχνικό, στην οποία φαίνεται ότι διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, ενώ όπως πρώτος ο SportDog σάς αποκάλυψε η συμφωνία των δύο πλευρών είναι μέχρι το καλοκαίρι.


Πάντως, η αλήθεια είναι ότι λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα η επιλογή Λεμονή για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το όνομά του ως βασικού υποψηφίου για τον ερυθρόλευκο πάγκο. Βέβαια, η πλευρά του Έλληνα τεχνικού δεν είχε ευθύνη για τη διαρροή, ωστόσο το γεγονός αυτό κόντεψε να χαλάσει το deal και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε η επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, βγήκε προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση ενός Γάλλου προπονητή, κάτι που αποτέλεσε στην πραγματικότητα ένα καλό επικοινωνιακό παιχνίδι, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.


Την ίδια στιγμή, άλλωστε, έγινε προσπάθεια από τα Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό να "φτιαχτεί" το προφίλ του Τάκη Λεμονή, με συνεχείς αναφορές στις παλιές επιτυχίες του στον πάγκο της ομάδας, ενώ παράλληλα τα social media πήραν φωτιά με χιλιάδες "αυθόρμητους" λογαριασμούς να στηρίζουν τον "Sir Takis" κατά τη διάρκεια όλης της χθεσινής ημέρας. Κάτι που ενδεχομένως να εξηγεί κατά κάποιο τρόπο και την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της κλεισμένης συμφωνίας...


Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top