ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και στη μέση ο Μανόλο Χιμένεθ. Τι έγινε και ο Ισπανός έκανε... βηματάκια πίσω σε σχέση με τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού;

To νέο στραβοπάτημα της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη συνοδεύτηκε με έντονη κριτική στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ. Αρκετοί Ενωσίτες αλλά και ρεπόρτερ που υπηρετούν το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ αναγνώρισαν, ότι η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε εποχές Κετσπάγια και Μοράις, αλλά κάποια πράγματα που συνέβησαν στην Πλατεία ήχησαν σαν καμπανάκι.

Όλοι ανεξαιρέτως στην Ένωση συμφωνούν, ότι η ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν ανώτερη. Θα μπορούσε μάλιστα να «καθαρίσει» το ματς, αν ο Γιόχανσον δεν σπαταλούσε δύο απίστευτες ευκαιρίες. Παραδέχονται όμως, ότι στο δεύτερο μέρος, απλά έσβησαν τα φώτα.

Το μπλακ άουτ της ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο είχε αιτία. Οι επιλογές του Χιμένεθ στον πάγκο δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Ο Ισπανός πήρε μαζί του στη Νέα Σμύρνη 5 επιθετικούς (Αραούχο που ξεκίνησε βασικό και Μπακασέτα, Αλμέιδα, Αραβίδη, Πέκχαρτ) και δεν είχε στον πάγκο ούτε έναν χαφ. Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, απ' το οποίο προήλθε η ισοπαλία. Όταν η Ένωση έπρεπε να κρατήσει μπάλα στο κέντρο, για να κόψει τον ρυθμό του Πανιωνίου και να διατηρήσει το 0-1, ο Μανόλο έβαλε 2 καθαρούς επιθετικούς (Αλμέιδα, Πέκχαρτ) για να πετύχει και άλλο γκολ, το οποίο δεν θα έμπαινε ποτέ, αφού οι ψηλοί δεν απείλησαν ούτε στο ελάχιστο και έναν μεσοεπιθετικό (Μπακασέτα), ο οποίος δεν κατάφερε να προσφέρει.

Έτσι η ΑΕΚ μη έχοντας μέσο να αντικαταστήσει τον κουρασμένο Αϊντάρεβιτς έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Ήταν εμφανές, ότι θα δεχόταν τέρμα. Γιατί το γκολ ήταν μία αλληλουχία αρνητικών αντιδράσεων που ξεκίνησε από το κεντρο, όπου ο Σουηδοκοσσοβάρος έχασε τον Κόρμπο, ο Ντίντακ έχασε τον Βλάχο που έβγαλε τη σέντρα για τον Μασούρα, ο οποίος πήδηξε σχεδόν μόνος του, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα με κεφαλιά.

Αν κάνετε ένα γύρο στο διαδίκτυο θα διαβάσετε αυστηρή κριτική για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό και για κάποες ακόμα επιλογές του. Πού είναι Μανόλο ο Γαλανόπουλος; Γιατί δεν έπαιξε στην Πλατεία ο Βάργκας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν από την αρθρογραφία. Κάποιοι μάλιστα στέκονται στην αλλαγή του Αραούχο. Υποστηρίζουν, ότι δεν είχε καμία ποδοσφαιρική λογική, ακόμα και αν ο Αργεντινός ήταν κουρασμένος.

Αυτό που περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ από τον Ισπανό. είναι τί θα κάνει στα κρισιμότερα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε, ότι ο Μανόλο έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζονται βαρβάτα αποτελέσματα.

Καλές οι εξάρες σε ομάδες τύπου Βέροια, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο. Εκτός από τα ντέρμπι έρχονται ματς σε έδρες φωτιά, όπως Περιστέρι, Χανιά, Λιβαδειά, Γιάννινα. Και ο κόσμος της Ένωσης δεν μπορεί να χωνέψει, ότι η ομάδα είναι εκτός πλέι οφ 7 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top