0
Υλικά

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1/2 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
500 γρ. μακαρόνια
2 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλο αραιωμένο σε νερό
2 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
2 φλιτζ. τυρί φρεσκοτριμμένο
φρέσκο κρεμμυδάκι και ελιές για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το κιμά και τον σπάμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσει.

Μόλις μαγειρευτεί, προσθέτουμε στη κατσαρόλα τα ζυμαρικά, το ζωμό κοτόπουλου και τη σάλτσα. Φέρνουμε σε βρασμό και στη συνέχεια, καπακώνουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρούμε το καπάκι και το σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά και να μειωθεί η σάλτσα.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με 1 φλιτζάνι τυρί. Το υπόλοιπο τυρί το ρίχνουμε από πάνω ώστε να λιώσει και γαρνίρουμε με κρεμμύδια και ελιές.


ladylike.gr

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top