ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τρομερές καταστάσεις στον Ολυμπιακό με τον πρώην, πλέον, τεχνικό της ομάδας! Γιατί είναι στα κάγκελα οι "ερυθρόλευκοι" μαζί του; Τι χοντρό παιχνίδι έγινε στο παρασκήνιο; Κόλαση...

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο περί αποδυνάμωσης του ρόστερ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διοικούντες του Ολυμπιακού και οδήγησαν ως γνωστόν στην απομάκρυνση του Πορτογάλου από τον πάγκο της ομάδας.

Πάντως, το παράπονο του 48χρονου τεχνικού για τις πωλήσεις παικτών είναι κάπως αντιφατικό σε σχέση με το γεγονός ότι είχε και ο ίδιος ευθύνη -έστω και έμμεσα- γι' αυτές, όπως τουλάχιστον του καταλογίζουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Όταν έρχεται ένα διαζύγιο με τέτοιον άκομψο τρόπο είναι λογικό να υπάρχει πίκρα και από τις δυο πλευρές. Μόνο που ο Ολυμπιακός έχει ένα πάτημα παραπάνω να κατηγορήσει τον Μπέντο ότι συνέβαλε σε μια κατάσταση που (δεν) ήθελε να δημιουργηθεί, αφού δεν έκανε τίποτα για να συγκρατήσει τον μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες.

Τι εννοούμε; Ο Πορτογάλος ατζέντης είχε εμπλοκή σε όλες τις παραχωρήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που έκανε τις συστάσεις για τον Ιντέγιε στους Κινέζους, ενώ η περίπτωση του Ελαμπντελαουί είναι κάπως πιο μπλεγμένη. Ναι μεν ο Νορβηγός πήγε ως δανεικός στη Χαλ από άλλον μάνατζερ, αλλά ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μάρκο Σίλβα, είναι πελάτης του Γκονσάλβες, ενώ ο ίδιος είχε επιχειρήσει απροκάλυπτα να υπογράψει τον διεθνή αμυντικό για να τον δώσει στον Σίλβα ως δικό του παίκτη! Παράλληλα, προφανώς και έχει σχέση με την προσπάθεια της Χαλ να αποκτήσει τον Μιλιβόγεβιτς, άσχετα εάν αυτός κατέληξε στην Κρίσταλ Πάλας!

Φυσικά, δεν υπαινισσόμαστε ότι ο Μπέντο, ή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής, έχει δικαίωμα να κουμαντάρει ο ίδιος τις δουλειές του ατζέντη του. Όμως, όπως ακριβώς στη σχέση ποδοσφαιριστή-μάνατζερ υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ των δυο πλευρών, έτσι και σε αυτή προπονητής-μάνατζερ ισχύει το ίδιο.

Τουλάχιστον, από τη στιγμή που ο Μπέντο δεν κατάφερε να βάλει ...χαλινάρι στον δικό του μάνατζερ, δεν ήταν ανάγκη να τοποθετηθεί δημοσίως βγάζοντας στη σέντρα τη διοίκηση. Έτσι λένε από τον Πειραιά και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Πρωταθλητή", με ξεκάθαρες αιχμές κατά του Πορτογάλου όσον αφορά την πώληση του Ιντέγιε, υπονοώντας πολλά ακόμα και για προμήθεια 2 εκ. ευρώ που φέρεται να καρπώθηκε ο αντζέντης του 47χρονου κόουτς!
Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top