ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα είναι ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού» για να κάνει δικό του ξένο άσο που φέτος βγάζει μάτια! Πώς μπορεί να γίνει το deal και ποια είναι τα εμπόδια;

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει μπει σε καλό δρόμο από την ημέρα που τον ανέλαβε την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σαφώς και οι Πράσινοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, ωστόσο είναι εμφανές ότι γίνεται σωστή δουλειά στους περισσότερους τομείς, ενώ ορισμένοι παίκτες έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους σε σχέση με την εποχή Στραματσόνι.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, που μπορεί να αποτέλεσε επιλογή του Ιταλού τεχνικού το καλοκαίρι, όμως παρουσιάζει σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο επί Ουζουνίδη, ο οποίος έχει δείξει ότι εκτιμά ιδιαιτέρως τις δυνατότητές του.

Ο Κονγκολέζος είναι δανεικός από την Κιέβο Βερόνα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, βλέποντάς τον να βγάζει επιτέλους την ποιότητά του στο γήπεδο, έχουν αρχίσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Πάντως, το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο. Έχει βρεθεί μια άκρη στις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις από την αρχική ρήτρα που είχε οριστεί (5 εκ. ευρώ) σε ένα πιο λογικό ποσό και συγκεκριμένα περίπου 1,5 εκατομμύριο, που θεωρητικά μπορεί να καλυφθεί.

Μόνο που η …θεωρία απέχει ακόμα αρκετά από το να γίνει πράξη, μιας και ακόμα κι αυτό το μειωμένο ποσό θα αποτελέσει περίπου το 50% ολόκληρου του καλοκαιρινού μπάτζετ του Τριφυλλιού!

Παράλληλα, παραμένει ακόμα άγνωστη η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν "καίγεται" για την παραμονή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνεπώς, μπορεί η καλή διάθεση από την ιταλική ομάδα να υπάρχει προς το παρόν, αλλά η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top