ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

επιμέλεια Κασσιανή Τσώνη, medlabnews.gr

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι και στην Ελλάδα πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας), μία ασθένεια με ποικιλόμορφη συμπτωματολογία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η «ασθένεια με τα 1000 πρόσωπα».

Μία νέα έρευνα που βασίζεται στη γνώμη και την εμπειρία των ίδιων των ασθενών με τη νόσο, και διεξάγεται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με ΣΚΠ (ΠΟΑΜΣΚΠ), φιλοδοξεί να ρίξει φως σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς.

Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθούν μια σειρά από κρίσιμα θέματα που απασχολούν τα άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση στην καθημερινότητά τους, ιδιαίτερα δε υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της χώρας μας, τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους, το επίπεδο της ποιότητας ζωής τους μετά τη διάγνωση, κλπ.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα διερευνηθούν, μέσω εξειδικευμένου ερωτηματολογίου, διακρίνονται στις εξής ενότητες:

• Ποιότητα ζωής
• Επικοινωνία με τον γιατρό
• Πρόσβαση στη θεραπεία
• Γνώση – Πληροφόρηση για την πάθηση
• Δικαιώματα ασθενών

Παρακαλούμε σημειώστε πως τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την παρούσα έρευνα, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της EphMRA και της ESOMAR μέλος των οποίων είναι η εταιρεία Medi-Mark που διεξάγει την έρευνα.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας Medi-Mark, ύστερα από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες. Η συγκέντρωση των στοιχείων θα γίνει τηλεφωνικά με ερωτηματολόγιο.

Η έρευνα διενεργείται από την εξειδικευμένη εταιρεία ερευνών Medi-Mark, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας και είναι η μόνη που ασχολείται αποκλειστικά με φαρμακευτικά θέματα, στα οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Η Medi-Mark είναι επίσημο μέλος της EphMRA (European Pharmaceutical Market Research Association) και της ΕSOMAR (European Society for Opinion and Market Research) και ακολουθεί όλες τις διατάξεις του σχετικού Κώδικα Δεοντολογίας και Πρακτικής της Έρευνας Αγοράς.

Για την έρευνα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: http://www.medimark.gr/ms
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top