ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το ξύρισμα της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε περιποιημένες και καθαρές, αλλά δεν είναι τόσο αθώο όσο πιστεύαμε. Δείτε τους 4 λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να ξυρίσετε τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή σας:

1.Το ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή, αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης. Η ηβική τρίχα έχει σκοπό την προστασία της ευαίσθητης περιοχή σας από την μόλυνση από βακτήρια και τα μικρόβια . Έτσι, όταν απομακρύνετε αυτές τις τρίχες είναι πιο εύκολο να έρθετε αντιμέτωπες με αυτές τις λοιμώξεις.

Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα

2. Εάν ξυρίζεστε γιατί νομίζετε ότι ηβική τρίχα θα σας εμποδίζει από το να περάσετε εξίσου καλά στο κρεβάτι, τότε γελιέστε. Η απόλαυση με ή χωρίς τη τρίχα στην περιοχή είναι ακριβώς η ίδια.

3.Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα. Η ηβική τρίχα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή σας από κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων και από το έρπη και σας παρέχει την μέγιστη προστασία.

4. Η περιοχή σας είναι πολύ ευαίσθητη και έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα κάνοντας το ξύρισμα πραγματικά δύσκολο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με προσοχή και σωστά τότε σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα επώδυνο εξάνθημα που θα ασχολείστε μαζί του μια με δυο ημέρες σίγουρα.
                                                                                                                                 Πηγή: daddy-cool.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top