ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο δυνατό, είναι ο μεγαλομέτοχος! Πού θα ενισχυθεί η ομάδα και με ποιους ποδοσφαιριστές;

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν σχεδιάσει την ομάδα της νέας χρονιάς.

Μάλιστα, πιστεύουν, μετά τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη (Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα) κι εφόσον δεν αποχωρήσει το καλοκαίρι κάποιο από τα βασικά στελέχη, ότι δε χρειάζονται πολλές μεταγραφές, παρά μόνο μερικές "πινελιές" από το ...πάνω ράφι, για να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο.

Ήδη δε, το πλάνο που υπάρχει προβλέπει τρεις κινήσεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δώσει εντολή να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, κάτι που σημαίνει ότι σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να δει την ομάδα να κατακτά του χρόνου το πρωτάθλημα, μιας και φέτος δείχνει να μην προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Η νίκη, άλλωστε, επί των Ερυθρολεύκων φαίνεται ότι "έφτιαξε" για τα καλά το αφεντικό της ΠΑΕ, που βλέπει ότι με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι η ομάδα έχει πάρει επιτέλους το σωστό δρόμο.

Όπως λέγεται, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν δεδομένα για έναν βασικό ξένο τερματοφύλακα, μιας και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Γλύκου, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει αρκετά και σοβαρά λάθη.

Παράλληλα, υπάρχει πρόθεση για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, που θα μπορεί στα δύσκολα να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του -κι εδώ μπορεί να πει κανείς πως θα πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Η τρίτη κίνηση θα αφορά έναν ακραίο επιθετικό, έναν εξτρέμ, που θα έχει τη δυνατότητα να πατάει περιοχή και να απειλεί την αντίπαλη εστία, για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.

Βέβαια, ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει, αν προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό για κάποιον από τους καλούς παίκτες της ομάδας. Σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης, όπως, άλλωστε, συνέβη και με την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίκες.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top