ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το ξέσπασμα του Τσόρι Ντομίνγκες κατά του Πάουλο Μπέντο χθες το πρωί, ασφαλώς και δεν ήταν το πρώτο μέσα στη σεζόν...

Οι δύο άνδρες δεν τα πήγαιναν καλά σχεδόν από την πρώτη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η επαγγελματική τους σχέση και συνεργασία ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, αφού ο Τσόρι με δικό του πανέμορφο γκολ είχε χαρίσει την αγχωτική πρόκριση στον Ολυμπιακό επί της Αρούκα τον Αύγουστο, αλλά και στον Μπέντο πολύτιμο χρόνο για να δουλέψει απερίσπαστος και χωρίς επιπλέον «βαρίδια» από έναν πιθανό αποκλεισμό από τους Πορτογάλους.

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να διαφαίνονται ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα όταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που πήγε από την αρχή πάρα πολύ στραβά για τον Ολυμπιακό, ο Τσόρι έδειξε τη δυσαρέσκειά του επειδή παρέμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον προπονητή του.

Μάλιστα, η κάμερα τον είχε «πιάσει» να συνομιλεί με τον Φορτούνη, όντας τσατισμένος αλλά και απορριμμένος, μια και στη θέση του Θεσσαλού όταν αντικαταστάθηκε, αντί να περάσει ο Αργεντινός «μαέστρος» είχε μπει ο Ελιουνούσι...

Η αποκορύφωση της μεταξύ τους έντασης ήρθε στις 23 Νοεμβρίου, όταν ο 35χρονος μπαλαδόρος εξέφρασε ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός αποστολής του εντός έδρας αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

«Ας μην συγχέουν τη σιωπή μου με άγνοια, την ηρεμία μου με αποδοχή και την ευγένειά μου με αδυναμία», είχε αναφέρει σε οργισμένο του σχόλιο ο Τσόρι, αν και μετά το 1-1 με τους Ελβετούς και τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Πορτογάλου προπονητή και υπέρ του παίκτη, είχε σπεύσει να... κατευνάσει τα πνεύματα και να λειτουργήσει πυροσβεστικά, σκεπτόμενος το καλό της ομάδας.

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι τώρα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέντο ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τις στενές σχέσεις και λόγω κοινής καταγωγής των Τσόρι, Καμπιάσο και Ιμπαγάσα, καθώς μάλιστα με τον «Κάνιο» ποτέ δεν δέθηκε πραγματικά στο τεχνικό τιμ και ήταν εξαρχής και έως τη στιγμή που αποχώρησε, μια παρουσία που είχε επιβληθεί από τη διοίκηση.

Το κερασάκι στην τούρτα της μεταξύ του Τσόρι και του Μπέντο αντιπαράθεσης μπήκε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν ο Αργεντινός επέστρεψε με κάποια παραπανίσια κιλά στον Ρέντη και χωρίς να έχει δουλέψει όπως ήθελε ο Πορτογάλος.

Βέβαια, από τη μεριά του, ο παίκτης φαινόταν να έχει αντιληφθεί πως ό,τι και να έκανε δεν θα άλλαζε την άποψη του Μπέντο, γι’ αυτό και ουσιαστικά αντιμετώπιζε το β’ μισό της περιόδου σαν ένα διαδικαστικό κομμάτι έως ότου είτε να φύγει ο προπονητής είτε εκείνος από την ομάδα. Τελικά, τον προσπέρασε στην έξοδο ο Μπέντο...

Πηγή: sdna.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top